Är i Skatås

20130608-103537.jpg

God morgon. Eder undertecknad är i Skatås igen. Igår var det fest och brännboll här (3 frivarv och otaliga lyror -yes!) och idag är det dags för Salomon Touren att fortgå. Lite hotellfrulle, kaffe och så en uppbyggnad. Vädret är inte riktigt med oss idag, men det ska minsann bli bra ändå. Jag tänker springa 12km istället för 21km, även om jag inte har någon direkt anledning. Jag går på känsla bara tänkte jag, och för omväxlings skull sa den inte den längsta distansen?

Oavsett blir det löparfest! :)

2 Comments

  1. Helt rätt. Jag gick också på förnuftet idag.
    Jag såg dig innan start, men du såg så fokuserad ut, att jag lät bli att säga hej. ;-)

    • Miranda Kvist

      Hahaha men NEEEEEEJ nästa gång måste du skrika på mig!!! =)

Comments are closed.