Idag fuskar jag igen

Vet ni vad. Just idag känns det som att jag fuskar. Jag får fortfarande inte ihop skallen med att inte ha fast heltidstjänst. Hela mitt liv har jag ”lärt” mig att man får lön för de timmar man sitter på en kontorsstol och jobbar för någon annan. Så allt annat är egentligen ”fusk” känns det som. Inte för att jag inte jobbar egentligen. Ja men, jag tror ni förstår vad jag menar. Och när dessa känslor dyker upp så försöker jag mota bort dem med att det tametusan är läge att njuta när det går framåt istället. Så jag försöker. Men sjutton att man ska få dåligt samvete ibland ändå ;)

Jag har för övrigt landat mitt första gig som konferencier. DET om något känns helt galet. Och det är inget litet gig heller. Info om eventet kommer, vi ska bara stämma av detaljerna. Såklart det är löprelaterat också. Så trevligt så trevligt. Något jag inte gjort på ”riktigt” förut. Pratat har jag visserligen gjort, men ja, ni fattar!

Ikväll är det dags för Team Nordic Trail att attackera Hammarbybacken. Kommer bli lika kul som vanligt, eller roligare? På plats har jag även bjudit in Stockholms Brantaste – det sköna loppet som går i just Hammarbybacken. 3 vändor uppför, låter väl inte så farligt? Hehe.. testa själva. Bilden är ifrån förra årets lopp. Ser fram emot kvällen!

2 Comments

  1. Precis sådär är jag också, fast jag varit egen på heltid över ett år nu. Man vänjer sig aldrig vid att det faktiskt är jobb fast man är i skogen och springer med en kund, eller sitter i trädgården i solen och skriver träningsprogram. :)

    Men det gäller att njuta, det är inte alla som får jobba med sin absolut största passion!

  2. Hi I like your blog site. Do you want to guest submit upabout mine at some point? If so make sure you inform me by way of e-mail or simply answer this kind of opinion because My partner and my spouse and i actually subscribed to notices and can realize should you choose.

Comments are closed.