Inspirationskväll i Kristianstad!

Snacka om att arbetsdagar kan se annorlunda ut nuförtiden. 1) Köra 55mil med en buss och 2) inspirationsföreläsa, stod på agendan för mig idag. Helt lycklig över att skråla till schlager en hel dag i bussen med endast mina tankar, och sedan komma fram med grymma marginaler (2,5h!), sitta i solen och förbereda sig lite och avverka lite jobb. Därefter skutta in på TeamSportia och ha en riktigt rolig föreläsning. Ikväll var det en sådan där grym grupp som ställde massvis av frågor och stämningen var riktigt mysig!

Hade själv verkligen roligt när jag fick dela med mig av mina upplevelser och utmaningar, samt berätta om hur jag ser på drivkraft och vad som får mig att göra vissa äventyr jag gör. Tre saker fick de ta med sig hem precis som vanligt, men de kan jag väl inte avlslöja här va? Ni får komma på en föreläsning ;) Hehe. Fast har man läst min blogg tillräckligt länge har man hört mig tjata om dem. Pratade länge med flera lyssnare och hade roligt med Janne på TS och Niklas som är arrangör av loppet.

Imorgon är alltså Salomon Trail Tour Kristianstad och anledningen till denna inspirationskväll. Och anledningen till att jag förstås körde ner bussen med målfålla och allt. Två flugor i en smäll att dunka in en föreläsning också. Och så får jag också hänga med vännen Ida alldeles strax så snart hon slutat jobbet. Riktigt riktigt bra dag. Sedan imorn är det jippo och löpning. Man skall icke klaga :)

20130605-201258.jpg

20130605-201310.jpg

20130605-201324.jpg

20130605-201338.jpg

Nackdelen med att föreläsa själv är att man glömmer be någon ta kort under själva föreläsningen, så här kom bara en på några lyssnare på efterminglet. Glad Emelie och glad Emilia syns i bild :)

20130605-201346.jpg

Och så glad men något trött Mirre ändå. Eftersom jag lämnade Stockholm innan rusning så hade jag varken sminkat mig eller klätt på mig typ innan jag rullade. Så jag har idag lärt mig att man kan både sminka sig, byta om och ha kontor i Skogsbullen. Sådetså ;) Tack till er som kom idag, och övriga, vi ses imorn?

20130605-201354.jpg

6 Comments

 1. Annelie

  Tack för en superinspirerande föreläsning! Nu känner jag mig extra taggad inför min trail-premiär imorrn:)

  • Miranda Kvist

   ÅH! Tack så jättemycket Annelie :) :)

 2. Sandra

  Hej! Jag funderar på att anmäla mig till mitt första marathonlopp men nu blev jag så jäkla velig och nervös.. Står att första start är 06.30, är det inte jättetidigt?! Jag är noll morgonmänniska så vet inte om jag vågar det där.. :s

  • Miranda Kvist

   Hejsan Sandra! Där och då kommer du mest vilja hoppa upp ur sängen och köra :) Passa på att köra lite morgonpass innan loppet så tror jag att du kommer anpassa dig fint :)

 3. Inspirationskväll i Kristianstad! |

Comments are closed.