Måndag alla dagar i veckan

Hejsan hoppsan. Det var en slagen krigare som kom hem vid 22 igår kväll efter en stund hos familjen också. Varit på tårna sedan i stort sett fre eftermiddag så jag sov ganska gott i ganska många timmar i natt. Tyckte jag förtjänade att inte ställa klockan.. Har dock väldigt mycket att göra så mitt ”dator-förbud” som jag tänkte ha här på förmiddagen fick jag ställa in. Har dock en himla rolig vecka framför mig!

Imorgon är det dags för Provlöpning av Stockholm Trail-banan med gänget på Team Nordic Trail. Start 18.00 vid Hammarbybacken. Som läsare av mirandakvist.se så är du också varmt välkommen :) Komsi! Kommer gå att välja mellan flera distanser och tempon. Tveka inte, bara dyk upp!!!!!

På onsdag rullar jag Skogsbullen söderut. Ska föreläsa i Kristianstad på kvällen. Team Sportia start 18.00! Kommer även vara grymma erbjudanden i butiken. Kom :)

På torsdag är det ju dags för Salomon Trail Tour Kristianstad och eder undertecknad ska nog rulla 21an. På kvällen rullar jag vidare till Göteborg och min goa vän Marie!!!! På fredag ska vi roa oss båda med jobb, solande och party.

Lördag är det dags för mig att testa berömda Skatås (har inte göteborgsbloggarna tjatat om Skatås i alla år eller?! ÄNTLIGEN MIN TUR)Salomon Trail Tour Göteborg. Känner mig helt sjukt laddad faktiskt. På kvällen rullar jag till världens bästa Suss med familj och Persgården.

Sedan vet jag inte riktigt när jag kommer hem faktiskt. Lite spontan måste man ju vara.. haha. Men det kommer bli en KANON-VECKA!!!! Snacka om att jag måste fixa massa packning, tvätt och annat tjaffs bara.. Frågan är bara när och hur.

Sedan kan man ju inte annat än att konstatera att det är löjligt bra att kunna jobba via datorn för att då kan man verkligen befinna sig var som helst. Och vad löjligt många roliga människor jag kommer få träffa.. lyxigt värre!

 

6 Comments

 1. Då ses vi i Bockebodaskogen på torsdag i alla fall! STT Kristianstad var så roligt förra året så jag tvekade inte en sekund att anmäla mig. Drog med mig 7 andra NMT-galningar så det kommer vara gott om snygga västar i skogen :-D

  • Miranda Kvist

   Men ÅH VA KUL!!! Konstigt att vi inte hunnit setts i nmt-väst ännu?! =)

 2. Har du kvar ditt ”vanliga” jobb Miranda eller är det TNT och Salomon all in nu?

  • Miranda Kvist

   Hejsan gumman :) Inga fasta tider alls kvar! Det är TNT; Salomon och typ eget coachande, föreläsande och konsultande som gäller :)

 3. Låter som en grym vecka! Hälsa underbara Göteborg och njuuuuuuut av bästa Skatås :)

 4. Sara

  Hej, Är det start vid Hammarbybacken som gäller eller Globen som hemsidan säger? :) Ses!

Comments are closed.