Spänd förväntan?!

Hejsan alla. Fasiken, jag känner mig ganska förväntansfull. Nästan nervös dagen till ära. Gårdagen blev väldigt rolig med Thomas 40årsfest (har nästan ont i magen efter alla skratt!) och den situationen strax innan när jag frågade ett par om vägen. Tjejen avslutade med ”är det inte du som skriver den där bloggen?” Haha. Chockad Mirre. Tack Johanna, det var skoj, och inte alls vad jag förväntade mig när man frågar någon om vägen ;)

Tillbaka till nuet. Inte lila mycket sömn som man hoppats på, men jag är TAGGAD. Laddad. Stockholm Trail here I come! Dela trailfest i Stockholm, men också tävlingsdags för Team Nordic Trails medlemmar. Känns helt surrealistiskt.. Kommer ihåg när vi sydde ihop paketet som idag resulterat i över 100 anmälningar till detta lopp.

Är glad för arrangörens och Salomon Trail Tours skull också, det blir många löpare och mycket svett idag.

Är på väg till Globen just nu för att hjälpa till med uppbyggnaden av eventet för övrigt. Det är ju där det händer idag :)

20130630-084020.jpg

3 Comments

  1. I’m not sure where you are getting your info, but great topic. I needs to spend some time learning more or understanding more. Thanks for wonderful information I was looking for this info for my mission.

Comments are closed.