Stockholm Marathon 2013!

Sådärja, dags att ställa sig på startlinjen för sitt 5e Stockholm Marathon. Med ambition att bara ha kul, kan inte säga att jag var speciellt nervös. Eller jo, när jag letade 30min i morse efter de guldiga brillorna och vände uppochner på ett redan uppochnervänt hem ;)

20130601-183430.jpg

Sedvanligt ÖIP-häng, så jäkla gött. Träffade både vänner, bekanta och icke-bekanta. Italienare som ville ta bild och så massa bloggläsare som kom och hejade (!) så roligt. Tack till er alla, ni dök på mig både innan, under och efter loppet. Tametusan, bloggen läses ändå. Lite coolt, man glömmer bort det ibland när man främst pratar med DET STORA INTERNNÄTET LIKSOM.. ;) Så TACK, det uppskattas verkligen att få några fina ord :)

20130601-183349.jpg

På plats med Gorilla och Pär.

20130601-183356.jpg

Pär och Gorilla ? Vad sjutton är detta kan man undra ?

Jo Herr Gorilla kidnappade Per helt enkelt innan start. Visst är vi stiliga??! Det är en hårfin gräns mellan coolast och töntigast i stan ;)

20130601-183403.jpg

Tobbe däremot var löjligt cool, hehe. Han ställde upp endast iförd våra minivästar på TNT. Haha… helt rätt!! Jag borde trycka TNT-loggan på min dräkt efter närmare eftertanke..

20130601-183341.jpg

Coola marathonlöpande bloggläsare!!

20130601-183412.jpg

Och så lite allmänt häng innan start som vanligt. Precis som det ska vara! Väldigt roligt att vara på plats tycker jag, även om jag inte skulle köra stenhårt. Hade helt lämnat klockan hemma och skulle rulla fram bekvämt tänkte jag.

20130601-183444.jpg

20130601-183450.jpg

 

Loppet då?

Jo jag lär säkert kunna bomba er med bilder sedan på mig i dräkten för att fotograferandet tog aldrig slut! Okej, vill ni ha pepp, sätt på er en snygg superwoman-dräkt så kommer folk aldrig sluta skrika. Om ni dessutom tjoar lite själva så är ni hemma ;)

Lite lugnt första varvet men sedan kom Stockholm igång. Mina ben rullade på fint och upptäckte 1.15 på första 15, det var ju inte helt illa. Drack här och var och klappade på de som ville ha pepp, coachade lite i spåret och hojtade på kända som okända människor för mig. Sjukt roligt som vanligt.. det är lite av en drog att göra den här typen av löpning ;)

Sedan kom förstås spöregnet med milen kvar haha, och borta var värmen. Rullade framåt och fick min extremt superabsorberande dräkt att väga ganska mycket mer, men varför klaga, jag hade kul !

Kom in på Stadion och gjorde rejäl fartökning = lyfte Stadion en aning, jippi!

Sluttiden såg jag när jag skuttade in i mål 3.54 vilket inte var helt dumt idag ändå.

Stort GRATTIS till alla duktiga löpare, och mina GRYMMA adepter som presterade, och alla COOLA bloggläsare som hojtade, och alla andra i publiken också. Det blev ju lite fest trots allt :)

 

21 Comments

 1. Tobbe

  Och allvarligt Mirre, du och dräkten luktar bara blommor.

  • Miranda Kvist

   hahahaha :D

 2. Sköj Mirre, det är sådana som du i S dräkt som gör maran till en publikfest. Mötte förresten apan och buren vid 20 km!

  • Miranda Kvist

   Tack Pillan!!

 3. anja

  Du såg stark ut vid västerbron andra varvet! Ropade och hejjade på!! Det var fantastiskt att se alla!

  • Miranda Kvist

   Tack Anja!! =)

 4. Bra jobbat! Kul att få en pratstund innan loppet! Jag klev av som planerat men brottades länge med hjärnspöken som ville forsätta :)

 5. Underbara Mirre! Såg dig på håll men det var så mycket folk på vägen till dig (på väg till dig kanske?) så det gick inte. Bra sprunget!

  • Miranda Kvist

   Tack Marre :D

 6. Jag såg dig då och då under loppet och fick en kort pratstund vid 4 km kvar, då först förstod jag att du var Miranda. Jag har sett din blogg och så där. Riktigt kul att ha träffat dig i verkligheten med super-woman kläderna!!! De passar dig…

  • Miranda Kvist

   Tack Mattias!! Bra jobbat själv :D

 7. Hanna Birgerstam

  Med 8 km kvar tog jag mod till mig att fråga Superwoman om om hon inte egentligen hette Miranda. Det gjorde hon – och med hennes (dina) uppmuntrande ord till mig, som igår gjorde mitt allra första maraton – om att jag såg pigg och fräsch ut, gjorde att jag tillsammans med cocacolan fick en jättekick – och sprang in leendes i mål på 3,51.
  Tack snälla, fina, duktiga du för den hjälpen!
  Kramar Hanna

  • Miranda Kvist

   Grymma snygga Hanna! Herregud det såg ut att gå som en dans för dig, åh vad glad jag blev över dina ord. Grymt bra jobbat!!!

 8. Per

  ” Det är en hårfin gräns mellan coolast och töntigast i stan ;) ”

  …..
  LÄTT coolast och snyggast i stan ju ;)

  //killen i buren

 9. rs gold are actually sooo terrible wonderful!!

 10. Thanks for your posting. I also feel that laptop computers are becoming more and more popular currently, and now tend to be the only kind of computer utilised in a household. This is because at the same time that they’re becoming more and more very affordable, their processing power is growing to the point where there’re as effective as personal computers out of just a few years ago.

Comments are closed.