Toppentisdag och toppenhumör!

Hejsan och svejsan, och nu ska denna blogg vakna till liv som vanligt!

Mitt livs coolaste midsommar får vänta, inväntar lite coola bilder. Och helt rätt du som gissade på Helags, det var därifrån bilden kom.

Ikväll är det dags för lite ”säsongsavslutning” för TNT-löpargruppen på tisdagar vid Östermalms IP. Visst kan det kännas långt att invänta passen som drar igång i igen i augusti, men jag är rätt säker på att det kommer säga SCHWOOOSH precis som vanligt.

Ikväll ska krakarna få åka på både kombinationsintervaller och en kort snabb serie. Mohahaha… Kombinationsintervallen ska bestå av obanad uppförsbacke och direkt på en platt lång tröselintervall. Så tröskeln skall springas med redig mjölksyra från start. Kommer bli jobbigt, smärtsamt och alldeles alldeles… (underbart?)

Bild från förra helgens obanade fjällpass i Edsåsdalen

2 Comments

    • Miranda Kvist

      haha ;)

Comments are closed.