En solig fest – Sommartåget!

ÄNTLIGEN SOMMARTÅGET, ÄNTLIGEN!

Jag är i helt slut kan jag meddela! Sommartågsdygnet är bland det coolaste men också tuffaste jag gör arrangerar. Eftersom jag alltid ska sikta på att vara lika energisk som alla deltagare tillsammans ;)

Vi körde det ”gamla vanliga” med löpning från Jönköping till Gränna och tog färjan över till Visingsö. Efter-snack, dopp i poolen, mingel, grillbuffé och många timmar på dansgolvet förstås!

Tåget sprudlade från start!! Massvis med färg, fantastiska nya bekanta och fantastiska gamla bekanta. Några i galna utstyrslar och andra i vanliga löparoutfits. En salig blandning av sommar och sol och vänner. Med stora leenden attackerade vi denna vackra sträcka med vackra människor.

Mitt hjärta brinner för att människor ska springa och vara glada, och tåget är verkligen något oerhört viktigt för mig och Suss. Det är härligt, galet och heltokigt. Så mycket energi det ger!!! Och så trött man är dagen efter!

Sommarens tokigaste dygn är över för denna gång och jag tackar er deltagare för ert engagemang, er glädje och era skratt. Bästa Suss, vi lyckas iår igen. JIPPI!!

3 Comments

  1. Morgonjoggar på beachen, Sommartåget goes Mallis, föreläsningar, middag och fest, bergstur m.m. JIPPI! Kommer bli en fantastisk resa, 4 månader kvar!

  2. Jag njöt av vackra pass vid foten av berget. Jag njöt och njöt. Jag blev bättre snabbt. Jag blev snabbare snabbt. Jag blev fylld av löpningen snabbt. Bloggen blev fylld av löpningen snabbt.

  3. please visit the sites we follow, including this one, as it represents our picks from the web?…

Comments are closed.