Packningspepp!

För omväxlings skull ska jag ge packningstips (jag som hatar att packa). Men eftersom jag strax ska sätta igång med det hemma så peppar jag mig lite. Jag brukar börja nerifrån och upp.

För tävlingen: Löparskor, strumpor, calfs, löparkjol, linne, sporttopp, brillor. Ryggsäck, vätskebag, salt, gel, bars, mobil, visselpipa, vindjacka. Gpsklocka. Aluminiumfilt. That’s it.

Inför: Vaselin (mellan låren och tårna inför ultralopp), nagelsax, ev skavsårsplåster, resorb

Sedan är det ju förstås allt annat inför avresa. Kläder, prylar och extra träningskläder. Bikini. Solbrillor. Pass osv. Och att försöka komma ihåg att packa extra grejer som våra resenärer eventuellt inte får med sig. Extra räddningsfiltar (som ingår i den obligatoriska packningen), salt mm.

Vad gäller ”normala” kläder så tar jag mest bekväma prylar. Någon party-outfit kommer alltid med ifall att.

20130703-094229.jpg

Förr så kunde glömda saker totalt förstöra mina resor, men nu är jag rätt luttrad. Det mesta går att lösa. Skulle överleva både en glömd gps-klocka och glömda löparskor. Bara att springa utan klocka eller köpa nya skor. Utan telefonen är nog min enda riktiga mardröm.. Hur ska jag annars kunna ta bilder? ;)

I övrigt är jag sjukt pepp. Känner mig också löjligt lat nu när jag går in på tredje vilodagen. Det spritter i benen och jag vill bara springa som en annan idiot. Helt perfekt känsla med andra ord!


3 Comments

  1. Anna

    Glöm inte startbevis!!

  2. – Sveriges största satsning på trail, samt jobbar med Salomon Trail Tour ! I övrigt är jag löpcoach , föreläser om att våga äventyra, och skriver Sveriges största blogg om traillöpning. Välkomna!

  3. The ink, regardless of whether dry or wet, is stored in a capsule that’s place in the printer. The cartridges are made in this type of a process that refilling them is an easy exercise. Nevertheless, this requirements to be done professionally or the cartridge may cease to function. The printer ink container company has seen an exceptional need in refilling of cartridges as this functions out as a cheaper selection compared to purchasing a new tube. They are a reliable and cost-effective substitute for finding new ink cartridges. Inexpensive printer ink cartridges are usually remanufactured printer cartridges that constantly present substantial standards of styles with greater efficiency even though delivering clear and fresh photos.

Comments are closed.