Sista-minuten-prepp!

Jag skulle kunna berätta om hur coolt det känns att driva ett bolag med utlandsäventyr. Om hur jag för många år sedan (2010) åkte med Springtime till Monte Gordo i Portugal och tänkte att ”det här borde ju egentligen jag göra”. Dels ledare. Men varför inte arrangera. Utanför Sveriges gränser. Det är ju inte löjligt länge sedan direkt. Jag skulle ju också kunna berätta den långa historian om hur det kom sig att Kilian Classik blev det första utlandseventet, och om hur jag – när jag faktiskt sprang loppet för ett år sedan – inte hade en aning om att jag året därpå skulle plocka med mig en hel grupp. På den tiden Team Nordic Trail inte ens var påtänkt. Knappt ett halvvår senare var det heller inte påtänkt.

Visst skulle jag kunna bre ut en massa om det här på kvällskvisten.. hehe. Men först.. Först ska vi leverera.

Jag går in i ett fokuserat tillstånd. Organisatören med full koll. Som vet att alla detaljer är hundra, och som kan slappna av när allt flyter med. Som tänker lära känna varenda deltagare innan vi ens är framme i Font Romeu.

Mirre som älskar människor. Löpning. Resor. Berg. Font Romeu. Kilian Classic.

Se där. Typ allt jag älskar på samma plats. Kan inte bli annat än super. 

Nu har jag plockat ihop massa presenter till våra resenärer, och jag har plockat ihop hela resväskan. Jag har firat en glad födelsedagspappa, och jag har fått njuta hela kvällen av min älskade familjs sällskap. Och jag har ätit 7 av mammas supergoda biffar. Herre-gud.

Men nu är det dags. Fokus. Njuta och organisera. Det känns helt makalöst att få visa dessa löpare denna lilla underbara pärla någonstansuteiingenstansdärmellanspanienochfrankrike. Som är så FANTASTISKT VACKER.

Laddad laddad laddad!

För att tala om loppet också… LÄNGTA.

Bäst jag lånar Hannas bild från idag i just Font Romeu. Så får man längta ännu lite mer…

49 Comments

 1. Gunnar Löfgren

  Hej!
  Ja, att vara och göra det man älskar är allt! Så långe det är så kan dina projekt bara bli fantastiska. Stort grattis;)

  • Miranda Kvist

   Tack Gunnar, verkligen! Den här kommentaren gjorde mig så glad :)

 2. In fact no matter if someone doesn’t understand afterward its up to other people that they will assist, so here it takes place.

 3. zest airdam body kits dressup tuning

 4. Credit Suisse Consiglia l Acquisto di ORO FISICO

 5. Meet the founder of BUTLERS at the Frderkreis business breakfast MCEI

 6. Gallery lesbians marlie2312

 7. Calendario Fiscal Febrero 2013 para PYMES Blog HV Asesores. Asesora Barcelona y LHospitalet de Llobregat

 8. PARAFARMACJA KUPIEC PODPOMYKI 145G JOG.B KUPIEC PODPOMYKI 145G JOG.B Sklep spoywczy

 9. A Nursing Resume Should Reflect Your Qualifications As Well As Your Personal Skills. Slow Nun

 10. Historia Olenicy Post a reply

 11. EL CORAZN OLVIDADO DE LA PATRIA

 12. Dia 29 de Junho Sesso Magna de Iniciao FLOR DE LTUS N 38

 13. Hola y bienvenidos a este Blog de salud y buen estado fsico

 14. The latest way development associated with hairpieces the year 2011 Wholesale Item Reviews with You

 15. Should I let my baby cry itself to sleep Articlor

 16. Event 3 Doodle Bar Putney Town F.C.

 17. Decameron Baru

 18. I personally think this article is fabulous. I agree with much of the information here and am inspired to read more on this topic. Thank you for keeping things interesting.

Comments are closed.