Vi drar till fjällen – fest hela kvällen!

Kommer ni ihåg gamla Marcoolio-dängan ”Vi drar till fjällen” ? hehe.

Jag fortsätter i alla fall mitt försök till semester samtidigt som jag försöker jobba också hela tiden. Väldigt knäpp kompromiss. Eftersom jag gillar att sola lika mycket som att jobba så slutar det med att jag ändå hamnar framför datorn. Ungefär. Förutom diverse pauser.

På lördag är det i alla fall dags för ”min älskade” Jämtlandstriangel. Förra året förälskade jag mig i svenska fjällen den helgen och den kärleken har hållit i sig. Längtar som en smärre idiot att få springa på lördag igen.

Så jag har 47km att göra på lördag. På söndag är det spa-häng och after-run på Skutan. På måndag har jag bokat in mig på en fjällstation utan täckning. Dit tänkte jag luffa med ryggsäck endast. På tisdag har jag bokat in mig på en fjällstuga utan vare sig täckning eller el (!!!) och dit tänkte jag också luffa med endast ryggsäck. Som en riktig stockholms-bohem. Onsdag kväll är jag nog tillbaka i civilisationen i Åre-metropolen. Myser då med mina vänner och ränner sannolikt nerför Skutan med en downhill-cykel med ambition att överleva.

Lördagen bjuder därefter på Fjällhalvmarathon innan min Mirre-goes-fjällen-fest-hela-kvällen-resa är över.

Såhär i planeringsstadiet låter det som ganska mycket ju.. 

 

3 Comments

  1. Very nice post. I just stumbled upon your blog and wished to say that I’ve truly enjoyed surfing around your blog posts. After all I will be subscribing to your rss feed and I hope you write again very soon!

  2. Examples of these are beautiful well-made runescape gold presented in many different tones. These are an asset, not to mention i hope will last primarily because my kids create these the time period. The one thing I would personally change is usually improve sole out from the challenging hard-wearing rubber rather than the crepe i view resulted in presently.

  3. I do not even know how I ended up here, but I thought this post was good. I do not know who you are but definitely you are going to a famous blogger if you are not already IMG class=wp-smiley alt=; kalibugan.xlogzwp-includesimagessmiliesicon_wink” Cheers!

Comments are closed.