Energinivåer

Hejsan goingar. Jag har valt bort en superchans inom det närmaste. Super-chans (!). Viljan finns egentligen men energin är svår att finna. Jag känner inte riktigt igen mig själv. I helgen rände jag förstås en hel del fram och tillbaka och överallt, men den riktiga ”Mirre”-energin gick inte att hitta. Inte alls konstigt med tanke på Fjällmara-urladdningen, sådant känns ju av. Dock är jag nuförtiden ovan vid riktigt långa återhämtningstider. Jag brukar ju alltid studsa tillbaka rätt snabbt ändå.

Men jag är ganska trött. Jag känner det på allvar. Jag tänker ibland att jag inte får vara speciellt trött, ”jag som har så kul”, men jag är allvarligt trött nu. Behöver lite lugnare dagar. Behöver få vara hemma och komma i ordning i livet igen.

Så är det.. att jag går på lite lägre energi just nu. Även om det här året har varit det coolaste jag har varit med om så har det tagit ofantligt mycket energi. MASSOR med energi. Och det finns liksom ingen prestige i att gå på grund liksom.

Jag tänker på den ”totala energin” man förbrukar. Den som blir när man lägger ihop livsstil + fysisk aktivitet + tankar och idéer + arbete + vänner osv. I år, även om det har varit magiskt skoj, så ja – jag har aldrig bränt mer energi. Jag är trött ibland och det får man tillåta sig.

Det här kommer låta så himla drygt, men det är inte menat drygt. Det är ingen slump att TNT vuxit sig starkt. Alltså jag/vi har gått som ånglok. Jag har lagt ner hela min själ i att det ska bli hur bra som helst. Och tänker fortsätta göra det förstås! =) Jag har så himla många idéer som jag vill genomföra. Se människor glada och nöjda ute i naturen, det är ju den bästa känslan!!

Men nu blir det en allvarlig omladdning ett tag framåt. Kommer inte åka med på Kungsleden (men gör du det, det eventet blir superskoj med härliga männsikor!) och istället ta några dagar den veckan och ha en ”vanlig” helg. Typ helt oplanerad!

Några tycker kanske att jag överdriver, vad vet jag. Jag har vant mig vid att vissa tror att jag aldrig jobbar och att andra tror att jag jobbar jämt. Haha :)

Skärmavbild 2013-08-22 kl. 13.09.48

11 Comments

 1. Klok du! Vi behöver alla balans. Sköt om dig! :)

  • Miranda Kvist

   Tack vännen <3

 2. Helt rätt Mirre! Ha en toppenledighet, det behöver alla

  • Miranda Kvist

   Tack Pernilla!

 3. Mari

  Vilket fantastiskt skönt inlägg Miranda!!! Och du är inte dryg, du är mänsklig!!! Ibland måste man ju faktiskt få luta sig tillbaka och bara hämta andan en stund, låta energierna ta några varv i kroppen och låta dem stanna kvar där också. Hur ska man annars orka springa vidare? Härligt att du delar med dig av erfarenhet och insikt :-)

  • Miranda

   Ååhh tack Mari!!!!

 4. Det är ju precis de där insikterna som kommer göra att du håller hela vägen. Du är en stjärna min vän!

 5. Josefin

  Ta’t lugnt, det är du värd!! KRAMAR

 6. Malin

  Åh, Kungsleden är fantastisk, hoppas verkligen du springer den en annan gång. Men du gör helt rätt i att vila. Det är så OTROLIGT viktigt att lyssna när man börjar bli trött, pausa i tid. Börjar man tränga undan och ignorera såna signaler så kan det snabbt rasa utför. Du är så klok!

 7. Hanna

  Vi är rädda om våran superwoman! Sköt om dig nu Mirre! Och njut av att göra ingenting. Duracellbatterier behöver också laddas ;)

  Stor kram

 8. Jens Tinfors

  Klokt val! Ta ett toy, varva ner och hämta energi där du hittar den!

Comments are closed.