När alla vännerna gått hem..

..och festen är slut..?

Miranda ”urvriden disktrasa” Kvist har återkommit till HK (hemmakontoret). Menar förstås soffan om ni undrar. Vilken helg, eller snarare, vilket liv det har blivit på senaste tiden. Jag har så många nya intryck hela tiden att jag inte hinner förmedla dem. Men en sak är säker, Björkliden är ju fantastiskt! Och jag tror minsann jag har hittat ännu mer naturkärlek. Jag ska också verkligen erkänna att jag har fått enormt mycket mer respekt för tävlingen BAMM. Jag hade nog aldrig kunnat ana att det var en så pass tuff utmaning som det var, men jag skyller också på Eric som får allt att låta enkelt ;) 

Det som är extremt coolt med tävlingen är ändå klasserna 30km, 50km och 70km som gör att man kan välja efter egen förmåga. ALLA kan vara med. Jag gillar det. Jag gillar det verkligen. Och som jag har tjatat om det redan, men denna utmaning ska jag verkligen prioritera in i livet nästa år!!!

Och jag gillar Björkliden förrresten. Har jag redan nämnt det ?

Jag gillar löparkompisar också, och jag gillar arrangemang. Jag är en riktig event-junkie.

Mer har jag inte riktigt ord för just nu. Helgen har tagit på krafterna trots utebliven start. Jag har väl egentligen gått på låg energi sedan Fjällmaraton förra helgen. Jag har skött markservice, föreläst, lärt känna massa nya härliga bekantskaper, njutit av vyer och ätit väldigt mycket och gott renkött.

Och så har jag skaffat massa nya idéer. Idéer som skall genomföras. 2014 kommer att bli spännande. Det är allt for now. Over and out my friends =)

3 Comments

  1. Härlig utsikt!

    • Miranda Kvist

      Ja visst blir man glad!!!

  2. Mia

    Trots att jag är ”ledig” hinner jag inte följa med dig på alla turer. Men jag såg den här bilden i alla fall och läste inlägget och tyckte det var fint :) Kram och lycka till med kommande projekt!

Comments are closed.