Tankar som snurrar runt

Tack för era fina ord på det här inlägget. Blev helt löjligt glad, och fick samma boost via andra medier. Såklart inte alla kan tycka att allt man gör är bra, det fattar jag väl. Men liksom, åh, det där är så svårförklarat. Jag älskar människor och vill att människor ska lyckas. Jag är på sista tiden ungefär den sämsta tävlingsmänniskan ever då jag generellt vill att typ alla ska få vara bäst ? Det är en riktig coachingskada jag skaffat mig. Jag har verkligen slutat bry mig om min egen position och framsteg. Jag vill ju mest att alla ska få vara glada liksom. Hehe.

(Fast det är ju en helt annan historia men men).

Summa kardemumma => Tack!!!!!

Ikväll blir det för övrigt Hammarbybacken för gänget. Det kommer bli jobbigt. Ta med pannbenet!!!

3 Comments

  1. Det vore väl konstigt om inte din blogg förändrades iom din egen förändring. Du är en fantastisk coach och att följa din (och ditt företags) utveckling är jättespännande.
    Du kan ju se gnällisen som en bekräftelse på att du börjar bli riktigt stor, för det är ju då som avundsjukan kryper fram från de där som inte kan själva.

    Stort lycka till <3

  2. Catrin

    Hej!
    Jag tycker att dina naturbilder från fjället är helt fantastiskt vackra. Jag inspireras även av löparkläderna och skorna du bär på dem, därför tycker jag att det är bra att du är med på bilderna och jag hoppas inte att du slutar med det! Det är ju dessutom Din blogg och meningen att du ska visa dig på bilderna, så jag tycker inte att du ska ta åt dig av sådana märkliga kommentarer.
    Ha en skön dag! /Catrin

  3. Parisa

    Dearest Miranda

    Your pictures and how you present your material and everything else is soooooooooo fantastic! Don’t listen to what Mr. and Mrs. negative have to say! Nobody is forcing me to read your blogg, if i don’t like it I don’t read it. They want nature, let them google it! I want and like and love to see your pictures and your description of your experience that is so inspiring. More pictures of you and if the nature in the background is seen, that is OK too.
    Keep up the good work and thank you for being you!

Comments are closed.