Tour de Måndag

20130805-180831.jpg

Mirre på språng. Försöker att sitta still, men vill helst av allt lämna lägenheten och springa slalom mellan bilarna ute på parkeringen. Det måste vara något virus jag har.

Ska försöka hålla mig cool :)

I veckan har jag tänkt på tusentals bra blogginlägg jag måste göra, och tusentals andra grejer som jag bara ”måste” göra. Allt mellan himmel och jord. För att undvika saker som jag måste göra (på riktigt!). Känner mig halvt motarbetad av min skalle för nuvarande. Ibland ska man tusan inte drömma stort, det mäktar man ju inte med alla gånger..

Eller glöm att jag sa så. Dröm stort kära vänner, dröm stort!! =)

 

8 Comments

 1. Sanna

  Tusentals bra inlägg vad är det egentligen? Att läsa din blogg är lite som att bläddra i ett album med en drös av bilder som bara framhäver DIG, fina naturbilder men! dig som överskuggar dom. Naturen och trailkänslan försvinner. Ingen bra inspiration alls..nu när du ändå är involverad i trail-projekt och har bra chanser att upplysa dom oinvigde med skönheten att upptäcka naturen som en alldeles härlig plats att springa på.Kan väl inte fel att pusha för det..eller?

  • Miranda Kvist

   Hoppsan hejsan. Spännande kommentar. Vet inte ens vad jag ska svara. Har du varit med på något event eller löppass med mig? jag gör allt för att inviga den oinvigda, peppa den opeppade och motivera den omotiverade..

 2. Gabbi

  Om det är någon blogg (eller person för den delen!) som andas pepp och löpinspiration så är det du miranda!

  /bloggläsare sedan 2010 :)

  • Miranda Kvist

   GAAAAABBBBI :D

 3. Åsa

  Och jag tycker precis tvärt om från Sanna, alla vackra bilder och du mitt ibland dem är inspirerande. Du inspirerar och att du har mycket bilder är dessutom kul. Fortsätt som du gör, tycker jag, men alla har väl rätt att tycka olika. Tycker inte att du framhäver dig på något dålig sätt eller onödigt mycket. Det är väl fördelen med internetvärlden, att alla kan välja vad de vill ta del av. Jag väljer att ta del av din blogg, ofta, för den inspirerar och är rolig att följa. Keep it up!
  /Åsa

  • Miranda Kvist

   TACK ÅSA!!!! :)

 4. Annica

  Måste bara kommentera här. Jag tycker inte heller som Sanna utan helt tvärt om. Jag har inte haft förmånen att vara på dina träningspass men läser din blogg och du ger mig massor av inspiration! Verkligen träningsglädje! Dina bilder förmedlar just det tycker jag!
  Men visst alla ser vi olika saker och tolkar olika beroende på vad vi själva har i bagaget.
  Fortsätt som du gör Miranda! Tack!

  • Miranda Kvist

   Tack Annica!! =)

Comments are closed.