Träning GER energi!

Träning tar energi, men ack så mycket energi den ger också!

Efter en halvseg dag så kan jag meddela att ett par vändor i Hammarbybacken givit mig fulla energidepåer igen. Det var oerhört roligt att smaska på ett riktigt jobbigt pass på deltagarna idag. Som de slet!!

Niklas kommentar var trots allt dagens roligaste.. ”Vaaa? En serie TILL? Jag är ju helt slut!!” och visst var det många som såg löjligt trötta ut efter första serien. Jag själv, som också sprang på en del idag, kände mig också halvfärdig. Men tänk så mycket MER man orkar i grupp! Och när man väl bestämmer sig så genomförde hela gruppen ytterligare en serie intervaller och fick många värdefulla minuter kvalitetstid i Hammarbybacken ikväll.

20130828-212427.jpg

20130828-212435.jpg

20130828-212517.jpg

20130828-212522.jpg

20130828-212544.jpg

20130828-212551.jpg

Är riktigt nöjd och glad. Mina ”löparbarn” fick jobba på, men även mina ben. Pulsen stämde på ett sätt som jag inte har känt på länge, och jag kunde pusha på lite. Så styrkan är på väg tillbaka, sådant gillar vi!

 

4 Comments

  1. Vilken utsikt! :D

    • Miranda Kvist

      I know :D

  2. Mari

    Du var ju skadad tidigare och tränade mycket höftstyrka för att komma tillbaka ultrastark (ett härligt uttryck!!) Hur gör du med det nu? Lägger du fortfarande in specifik styrketräning emellanåt, eller håller du dig skadefri tack vare att du gick stenhårt in för att bygga styrka (och rörlighet) då när du var skadad? Försöker själv att lösgöra överspända, trötta muskler och balansera upp kroppen igen så det är extra roligt att följa dig som lyckats komma tillbaka :-) både från skador och fjälltrail :-)

    • Miranda Kvist

      Jättebra fråga!! Jag kör aldrig styrka nu förtiden utan har liksom inte riktigt hittat utrymmet i livet på sista tiden. Min ambition är att köra stenhårt höst+vinter som gjorde förra året. Fast nästa år ska jag inte lägga ner på våren. I år har jag bara inte fått in det mellan varven. Det finns egentligen ingen ursäkt, men plankan på hotellrum osv är jag verkligen dålig på. Styrkan kommer läggas in i schemat från oktober och framåt när jag äntligen har det lite lugnare i livet

Comments are closed.