Med blicken norrut igen

Just idag är en sådan där dag. En dag man lägger tvätten i tvättmaskinen. En dag man kommer på att man lagt tvätten i tvättmaskinen 2h senare UTAN att ha satt igång tjaffset. Sedan blir det till slut en dag man även glömmer att man startat igång en tvätt också..Ha. Världens absolut längsta tvättomgång med andra ord. 

Mycket möjligt att det är så just för att mina tankar har varit på så många andra håll. Dagen påbörjades ju med maxintervaller och tragiska försök till plankan, björngång och burpees.. och därefter har jag varit fantastiskt mycket uppe i varv. Är så sjujäkla löjligt laddad inför denna och framförallt nästa helg. Min älskade fjällvärld. I höstskrud. Med fantastiska människor.

DSCN3262

Förra veckan var verkligen en mellanvecka för mig. Det kändes som att livet gick i full rulle och maxades uppe på Kebne. Sedan föll korthuset ihop lite förra veckan, men att energin är med mig igen. Är redo för en grym avslutning på september och en lika fantastiskt cool oktobermånad! :)