Packar väskan för äventyr

I helgen rullar jag iväg på spontant löparäventyr. Jag har vänner ute och springer Kungsleden och andra vänner som kommer rulla runt på Salomon Trail Tour Jönköping. Båda prylarna har lockat mig absolut, men jag kommer ta mig an något mer enskilt utan några större sociala eller fysiska krav. Bara springa för att jag gillar att springa :) Utan nummerlapp eller som coach.

Löpningen är trots allt min energikälla, och det kan tyckas knasigt att bege sig iväg och ladda batterierna med att springa, men vi löpare är som vi är ;)

I helgen går ju även Tjejmilen som jag tackade nej till tidigare eftersom jag trodde jag skulle vara ute och ränna (vilket jag ju också kommer..). Här är en bild från förra året när jag sprang för PLAN Sverige, och de gör samma satsning även i år. Läs mer om att springa för flickors rättigheter och stöd deras arbete.

Fler BRA saker är förstås Tuggarns Trail – Charity Run. Min vän Anders anordnar återigen en löpning i Hellas till förmån för ECPAT. Spring, skänk till välgörenhet och upptäck en toppenfin runda i Hellasskogen!