Hux och flux och häng och fläng

Hejsan ni därute. The ”fabolous” (hur man nu stavar det) life of undertecknad är en pågående virvelvind för nuvarande. Det är jättekul att lansera projekt och event även om det alltid är lite av en kamp mot klockan. Det är kul att blanda upp det med lite trail och gegga om vartannat också. Imorgon lanserar vi ett till stort projekt, och då menar jag stort. Kanske lite chockerande, rent ut sagt (?). Haha. Ser fram emot det hela med spänning.

Det absolut roligaste med att nu arbeta i en bransch som man verkligen brinner för; är att det just verkar vara samma typ av människor som en själv. Dvs, människor som OCKSÅ brinner för sin bransch; träning, äventyr och så vidare. Möten ger energi eftersom det är energiska människor med drivkraft som man ständigt får ymnesten att möta. Det är verkligen bland det roligaste med träningsbranschen har jag insett. Gårdagens möte gav en rejäl skopa energi och jag är precis tillbaka efter långfrulle med två energitokar likaså. De får mig att verka som en lat, avslappnad och laidback tant i jämförelse. Höhö.. ;)

1 Comment

  1. Spännande att se vad som händer imorgon då…

Comments are closed.