Stockholm Swimrun!

Det är kul när man äntligen får gå ut med information av detta slag :) Woho! Se nedan.. direkt saxat från teamnordictrail.se

Team Nordic Trail presenterar, i samarbete med Kungliga Djurgårdens Förvaltning, Stockholms nya sim- och löptävling – Stockholm SwimRun. Tävlingen går kring det natursköna Norra Djurgården och sätter de deltagande teamen på prov genom 21 km trail running och 3,8 km open water simning. Tävlingen erbjuder både elit och motionärer från hela Norden möjligheten att mäta sina krafter mitt i en av världens vackraste huvudstäder.

LÄS MER OM STOCKHOLM SWIMRUN PÅ WWW.STOCKHOLMSWIMRUN.COM

Skogen är vår styrka, och vi är säkra på att Stockholm Swimrun blir en perfekt plattform att introducera fler till trail – och upplevelselöpning. Vi har en kompetent organisation med tävlingsledare Fredrik Erixon och Erik Ahlström i spetsen som har lång erfarenhet av att arrangera stora evenemang och tävlingar såsom ÅEC, BAMM mfl. Brunnsviken kommer att koka den 14e juni! (Miranda Kvist, grundare av Team Nordic Trail)

Logo_Sthlm_SwimRun_webb

Stockholm SwimRun2

Stockholm SwimRun3

4 Comments

  1. Me

    Nja simma men varför inte trail plus längdskidor… stort stort intresse för längdskidor i Stockholm.

  2. Det låter jätteroligt! Har redan anmält mig, och börjar längta omedelbart :)

  3. Kul!!! Samtidigt som vättern dock! Men man kan inte va med på allt!

  4. Thanks for this excellent article. One other thing is that many digital cameras arrive equipped with any zoom lens so that more or less of your scene to get included by means of ‘zooming’ in and out. These types of changes in the aim length usually are reflected while in the viewfinder and on large display screen on the back of any camera.

Comments are closed.