Första december!

Åh vad folk är bra på julkalender på sina bloggar. Jag ligger SÅ VÄLDANS I LÄÄÄÄÄ! Har ju kört det racet förr.. man är superentusiastisk och vill så mycket, men det är svårt att hålla levande. Tänk bara på alla saker jag har lärt mig på mina 25 år.. blev väldigt få inlägg ;) det skulle ju komma 25st kloka och motiverande inlägg. Oh well. Jag är 25 ett tag till. 

Ingen kalender här med andra ord. Men jag kör på som vanligt och skuttar runt och ni skuttar med så mycket och länge ni vill. I februari firar vi 5 år jag och bloggen. Vem sjutton vet vad det innebär egentligen, det får tiden utvisa.

Tänkte i alla fall passa på och meddela att det här med instagram är ganska kul och att jag är hyfsat duktig på att uppdatera. Fast det viktigaste är ju förstås att fortsätta leva utanför blogg och social media.. haha ibland känns det som att folk lever mer online än offline. Men men, jag gör mitt bästa att ha de bästa upplevelserna offline trots allt :)

2 Comments

  1. Nettan i Sumpan

    Hej,
    Kan du inte tipsa hur man klär sig rätt i minusgrad, tips om byxor, jackor osv..
    Tex, vad ska man ha för jacka, din blåa som du har på dig i Åre, vad är det för material?

    Tack för en superbra blogg!

  2. You completed a number of fine points there. I did a search on the subject matter and found mainly people will agree with your blog.

Comments are closed.