Hyfsat cross-ad

20131230-142549.jpg

Efter lite arbete rullade jag på lunchträning idag. 55min som visade dig bli ganska brutala. Dags för crosstraining. Det var 8 stationer x45s max och 10s vila. 4 varv. Riktigt riktigt jobbigt denna gång.

Det är lite roligt, jag gav verkligen allt jag hade hela timmen och började redan på varv 2 att känna ”hur sjutton ska vi fixa 4 varv?”. Då vet man att det är jobbigt. En annan sak förresten, blir impad av människorna runtom på gymmet. Jag menar, jag lever ju ändå för träning; det är väl knappast enklare för dem att dra loss ett sådant här brutalt pass ändå..

Dagens jobbigaste var nog allt tillsammans. Dagens roligaste var ju förstås grodhoppen. För att då blev det ganska mycket vila för mig; tack vare militärträningen har man ju lärt sig att skutta grodhopp som en annan groda liksom…

Avslutade i alla fall med att rulla 7km i strålande sol också med ruskigt mjölksyratunga ben. Så man kan säga att jag är rätt nöjd med mig själv just nu :)