Kebnekaise med snöskor?!

Åh. Äntligen. Nu börjar alla bitar falla på plats sakta men säkert. Känns grymt. Snart är många ”hemliga projekt” redo att avslöjas och vi går från klarhet till klarhet. Finns fortfarande en hel del att göra (vilket det alltid kommer att göra) men det är mäktigt och rent av förträffligt när man äntligen ser resultat. Jag är ju en rätt uthållig människa oavsett och drivs av mer än snabba resultat, men visst kan man erkänna att det är en rätt nice känsla när allt blir visuellt också.

Nu till titeln. Team Nordic Trail arrangerar ett helt SJUKT COOLT arrangemang i april. Upp på Kebnekaise med snöskor!! Så jäkla coolt. Är sjukt laddad både som arrangör och deltagare. Nicklas Lautakoski, erfaren guide och äventyrare, ansvarar för guidningen. Han är inte bara grym på det han gör, utan han är minst lika levnadsglad och äventyrsglad som undertecknad, sådant kan ju inte gå fel.

Så jag längtar som sjutton. Det här ska bli skoj!!

Vi kommer att köra förberedande pass inför arrangemanget, sedan infoträff m.m. Dessutom är det ju inte bara toppturen som gäller, utan det blir 4 dagar med härlig aktivitet när vi rullar mellan Nikaklaukta och Kebne Fjällstation fram och tillbaka också. Och snöskor till Isgrotta i Tarfaladalen osv. Längta!

Som ni märker är jag rätt peppad =) =) Läs mer här!

Också rätt peppad för att vi hade ett grymt möte imorse. 2014 kommer bli vårt år känner jag. Blir grymt detta! Kram på er!