Nystart

Hejsan gänget. Tack för orden om årskrönikan, både på fb, mail och bloggen. Det var som vanligt löjligt roligt för mig att skriva, man får återuppleva alla goa stunder liksom. Men herregud vad det har rullat på, hann knappt med själv :)

Sedan i helgen så har jag haft en hals som varit lite ilsken så jag har mest sovit till 11 varje dag och ätit julmat övrig tid med familjen. Har varit hur skönt som helst, så ovant och så välbehövligt. Har upptäckt en knapp på telefonen som heter ”Stör ej” och inte bemödat mig att bry om något annat än att verkligen ta det lugnt. Jag känner att det har gjort gott! Nu är jag lite överdrivet laddad inför 2014.. och med massor av spring i benen. Idag är jag tillbaka på kontoret och fixar och trixar. Imorn blir det träning igen, en hel vecka sedan. Can’t wait!