”Springa trail?”

bild (21)

Det är lite kul. Kom över en skiss som jag ritade för 1,5 år sedan. Det ursprungliga Team Nordic Trail. Tanken var väl i huvudsak en löpargrupp som skulle ”springa trail” haha. Jag skulle vara lite duktig också och starta en sida med bra med nyheter, artiklar och utrustningstips osv. Haha.. man kan inte hinna med allt ;) Bästa är min överdrivna 10.000 likes ändå eller?

Fasiken mina vänner. Man får och ska tametusan få drömma alltså. DÅ händer det grejer. Inte av sig självt förstås, utan allt krävs JOBB, men ändå. Bara man jobbar för det så händer grejer. Ikväll påminde 2 personer mig oberoende av varandra om det senaste årets framsteg. Därefter var det möte med 2 andra för att lyfte det hela ännu ett snäpp. Och sedan var dagen slut ungefär. Och visst sitter jag fortfarande framför datorn och tiden har passerat midnatt, men ändå lite living-the-dream-känsla över mig just nu..