Uppstart Hammarbybacken!

Jag blir sällan nervös. Jag blir oftast taggad. Men ibland kan man bli lite nervös också. Första gången vi körde TNT-pass i Stockholm i mars förra året var jag nervös. Alltså då var jag mer nervös än vad jag varit i hela mitt liv.. (jag stammade nästan!!!) och jag har ändå flyttat till ett annat land och föreläst för hundratals personer tidigare.. så jag har känt på min beskärda del av nervositet alltså ;)

Nu för tiden tar jag nervositeten lite mer med ro, men visst känner man ibland av fjärilarna i magen inför något speciellt :) Ikväll var det dags för uppstart på Hammarbybacken-passen med TNT som sagt. So what? Har ju lett pass där förut. Men ändå, man vill så mycket ni vet! Vill att det blir super från första stund :)

Så jag var UBERtaggad och stissig, och fick lägga lite band på mig själv. Här är min #keepitcoolselfie… eller typ försöker ialla fall..

Innan var jag på gymmet och körde crossfit för övrigt. Typ tagga till med lite pannbensträning också. Som att jag behövde MER endorfiner ändå?! 

20140129-213303.jpg

Skuttade runt innan passet med ledarkollegor Kalle och Anette och laddade upp med poängtavlor. Intervallsträckorna var platta, kuperade, tekniska eller backiga, beroende på vad deltagaren själv valde under upplägget som blev en ”intervalltävling” i flera nivåer. Jag bestämde mig till slut för en kombinationsintervall med inslag av lite tävling. Ett lyckat upplägg vad jag förstod. Älskar själv den typen av träning :)

20140129-213312.jpg

20140129-213321.jpg

20140129-213328.jpg

20140129-213339.jpg

20140129-213349.jpg

Så med hjälp av ledarkollegorna styrde jag skutan ikväll och kul hade vi. ”Sprang ni i backen?” Ja alltså, INTE där åkarna åker skidor förstås. Men på baksidan, där så! Och successivt i takt med att snön smälter så ska vi absolut återta och övervinna backen!!

Mäktigt. är en lycklig Miranda ikväll. Firade med varm choklad och vispgrädde. Och nu är klockan 22 och jag borde äta något vettigt till middag också innan jag somnar. Woho!!!

 

2 Comments

  1. Men åh vilken härlig dag och kväll. Låter som ni levererade! Jag har också varit lite nervös idag men allt gick fint (det gör ju det om man förberett och tänkt till!) och ny design är utlevererad för glada bloggläsare. Grattis till en lyckad premiär!

    I höst ska jag springa i hammarbybacken igen, det är så sant som det är sagt!

    • Miranda Kvist

      Tack! Och superbra jobbat med sidan din, så grym!

Comments are closed.