Vi närmar oss uppstart i Hammarbybacken!!!

Det är lite mäktigt. Ikväll är det TNT-tisdag som vanligt, och nästa vecka är det TNT-tisdag OCH TNT-onsdag i Stockholm. Uppstart för Team Nordic Trail på södra sidan!

MÄÄÄÄÄKTIGT =)

Tycker undetecknad. Som ni kanske märker!

Vi har ju varit där förr, men nu ska vi köra permanent träning varje onsdag kl 19.00-20.00. Till en början är det förstås en hel del snö, men på sikt i vår lär det garanterat vara lika vackert som på bilderna nedtill.

Det blir roligt att se vad södra sidan Stockholm har att erbjuda. Medlemmarna fylls ju på, men jag tror att det är först i vår som söder kanske på allvar kan utmana ÖstermalmsIP-gruppen. Det blir spännande att se utvecklingen.

Uppstartspasset är det jag som håller i pipan och det kommer bli lite åka av. Kul förstås. Bra träning också förstås. Och många glada miner såklart.

Tveka inte att lösa medlemskap hos Team Nordic Trail. Snart på 3 platser i Stockholm och mer kommer. Friskvårdsberättigat och toppen för din löpning. Du får nya vänner, ny träningsmotivation och ett stort nätverk av likasinnade härliga människor.

Synd bara att man inte kan vara överallt. Men man kan ju försöka ;)