Måndagsmjölksyrade ben!

Nej jag vet ärligt talat inte hur jag kom upp ur sängen i morse. Efter att ha kommit hem efter 21 och precis avverkat 3,5h tuff teknisk och jobbig terräng så har ju inte kroppen direkt hunnit få alltför mycket vila innan kl 06.15 imorse. Men men. Det är ju det man blir knäpp stark av…

Morgonens militärträning bestod i huvuddel av intervaller dessutom. Med inslag av lite burpees och som vanligt kånka-på-snygg-karl. Börjar få bra pli på brandmannagreppet nu, så mucka inte med mig, då plockar jag upp er i värsta Magnus-Samuelsson-style, juste!

Som vanligt är man dock löjligt nöjd vid halv åtta och imorse nog ännu mer nöjd än vanligtvis. Bra jobbat pjucksen, ni kan ju det här! Bra att de får några timmars vila nu innan det är dags för uppstartspass i Ursvik ikväll med Team Nordic Trail. Wop wop!!