Mars månad

Vi kastar oss in i mars månad med huvudet före. Ögonen är stängda pga fartvinden. Tack och lov har jag ändå tränat på ganska hyfsat de senaste veckorna, för att de framtida veckorna kommer inte bjuda på någon större kontinuitet.

Team Nordic Trail. Vi ska lansera 2 nya kurser, hålla företagsevent och köra en rolig kampanj för medlemmarna. Vi har överraskningar ihopkokade och vi kommer att reka en ny löparupplevelse som kommer att ge massvis med människor den ultimata löpar – och bergsupplevelsen!! Är sjukt pepp på att sätta mig på planet till Marrocko om några veckor.

Stockholm Swimrun har nya sponsorer klara. Och vi kommer satsa hårt på att få fler människor att upptäcka Swimrun som träningsform. De flesta vet ju knappt att swimrun existerar (!) så det är bara att sudda bort ovetenskapen. Peppa kompisar!

Haglöfs Adventure Academy innebär för min del att jag kommer stå på scenen på Vildmarksmässan och berätta om mitt äventyr. Ett äventyr som jag inte ens har berättat om i bloggen. Haha.. och att jag ska till Kiruna och Björkliden och lära mig vinterfjäll och sova i en igloo. När alla andra talar om vår har jag alltså köpt nya skidor.

Miranda Kvist är ju jag det. Och i mars så kommer en del saker att ändras för min del. Jag har en överraskning på bloggfronten. Sedan så kommer det att bli några intervjuer och så ska jag tala i en podcast igen. Attans så kul. Träna känns också hyfsat nödvändigt, i rörelse lär jag nog vara en hel del.

Den sista helgen i mars är egentligen den enda helgen som verkligen är lugnt. Och då går Årefjällsloppet av stapeln, loppet jag skulle bli skidåkare inför. Ärligt talat så tar jag det som det kommer. BRING IT ON

Nu ska jag fortsätta nynna på Linda Bengtzings nya låt ”Ta mig” hahaha.. Uppe-i-varv-låten-deluxe. 2013-09-14 10.53.55 

 

1 Comment

  1. Läser inte besök i Göteborg – någonstans? Saknar dig! Puss

Comments are closed.