Sliding dooooors

Herregud vad små beslut kan förändra både det ena och andra. Livet är bra spännande ändå. Man råkar se en jobbannons för ett jobb i Italien. ”Inte kan väl jag?” Man råkar söka, råkar få jobbet, råkar flytta ner, råkar bli kär i berg osv.

Man råkar starta en smyckesblogg. Man råkar börja föreläsa. osv.

Jag har ”råkat” göra en hel del i livet faktiskt. Oftast med en klackspark MEN jag har också tagit beslutet att satsa på en hel del och lagt ner både själ och hjärta i det. Jag har testat på massvis med saker men jag har bara valt att satsa på vissa saker i slutändan.

Tänk på det när alla andra gör något och ni inte egentligen kanske är så sugna. Man behöver faktiskt inte göra som alla andra. Man kan testa det mesta men man behöver inte bli triatlet för att alla andra blir det. Eller ultralöpare. Eller spela in podcasts. Man kan ha som mission att bli något annat istället.. eller vara med i flest podcasts ;)

Lägg inte krutet på att tillfredsställa omgivningen för mycket så att du glömmer bort dig själv. Följ hjärtat istället. Liten hjärtlig hälsning i takt med alla <3 dag inom kort.

2 Comments

  1. Du har en härlig inställning och det är så schysst att du delar med dig av den. Det smittar, inspirerar, peppar osv. Tack för din positiva blogg.

Comments are closed.