Söndagslugnt

Den här helgen har känts riktigt fin. Varit hemma för första gången på en månad och bara vaaaaarit. Till och med uttråkad. Tittat på film. Sorterat tvätt och sådant annat spännande ni vet. Långlunchat. Jobbat. Inspirerats. Hejat på Linda Bengtzing (hur kan man inte älska en övertänd duracellbrunett?? ;) och planerat äventyr.. jag menar livet.

Sedan tog jag en liten paus och kollade på en 18 min lång film om ett av årets äventyr. Eller ja kanske årets tuffaste äventyr. Förmodligen det tuffaste jag gör iår både fysiskt och psykiskt. Det kommer bli en herrans massa löpäventyr innan detta, men ingenting är i närheten av detta vad gäller längd och höjdmeter.

Det gäller helt enkelt att se till att man håller för utmaningen. Skadefri, stark och mentalt redo..

1 Comment

  1. Malin

    Wow. Har precis sett på din filmsnutt i inlägget ovan. Oh. maj. gaaad. vilken hisnande vacker natur, vilken grym utmaning, såååå häftigt! Förstår att du ser fram emot detta äventyr!! Lycka till Miranda! :O)
    PS: och tack för all inspiration du ger! :O) :O) :O)

Comments are closed.