God morgon måndag!

Började måndagen med ett schysst uppvaknande. Knappast har vi väl skådat en helg utan träningsminuter? Shit och låda, och det kändes imorse kan jag meddela. Sällan jag är så på hugget kl 06 en måndagmorgon.. Men det är en skön känsla att få känna sig lite ”träningsutvilad” också ibland även om det är högst ovanligt. Obs, notera att jag sällan känner mig helt ur slag, men vi träningsfolk är rätt vana vid att konstant ha träningspassen efter varandra som gör att det väldigt sällan blir stora block. Från fredag morgon till måndag morgon.. ja då ska det ju krävas sjukdom eller skada snudd på.

75min och en smarrig smörgås senare känner jag mig sjukt laddad inför veckan som kommer. Något större break från förra veckan blev det inte, men det var jag väl medveten om. Dagen till ära finns det många spännande projekt att ta tag i, och med rätt attityd ska det fasiken gå vägen. Det blir sent innan jag är hemma, men det blir gött ändå.

Nu kör vi :)