Söndagsstel kvinna

20140330-113720.jpg

Drog till med sovmorgon imorse, så fantastiskt nödvändigt. Kroppen kändes fortfarande hyfsat överkörd när jag vaknade. På den fina nivån alltså; träningsvärk och den där finfina stela känslan som man bara får till om man verkligen kämpat. Gårdagens 3,5h satte sina spår i låren.

Ombytt och redo att skutta lite återhämtningsjogg i skogen, men första ska jag heja på vänner som ska tävla. Premiärmilen går av stapeln i stan, jag startade 2010 och kom med nöd och näppe under 45min. En tid som jag borde göra vilken dag som helst nuförtiden – om jag inte tappat all snabbhet av dessa ständiga uppförslöpningar :) kanske får bli upp till bevis på någon tävling framöver!

1 Comment

  1. Hej springer du i närheten av sörmland (trosa) nån gång och vill ha sällskap får du gärna höra av dig. Inte för att du kanske gör det men om du gör det skulle det vara fett coolt att få springa med dig! :D

Comments are closed.