Chockerande nyheter?!!

Jag tänkte att med en enastående och utmärkande titel så kanske man hajar till? ;)

Vänner, det är lite framfart här i mitt liv. Saker händer ganska snabbt. Ni ska få höra om lite roligheter.

Min nuna är löjligt underhållande på baksidan av sportbilagan i dagens DN! Jag är INTE mitt vackraste jag och jag övervägde att dränka mig i morse ;) hehe. Fast jag kom fram till att livet är ganska gött ändå, så ingen skada skedd!! Nu kör vi!

Se bloggen HÄR och sedan webb-tv HÄR!!

Screenshot 2014-04-10 09.19.57

80 minuter Miranda och 6 minuter Magnus. Jag trodde det var meningen att man skulle prata ??! ;) Kommit på att jag borde skaffa en podcast och intervjua frågor så att även andra får en syl i vädret… ;)

aprilmanad

 

3 Comments

  1. Me

    Bilden till höger i annonsen var det verkligen den grymmaste bilden ni kunde hitta för att inspirera till att springa trail…du har ju galet många andra coola bilder!!

  2. Anders

    Bilden till vänster är sjukt bra! Vilka ledare!!!

Comments are closed.