Mellanladning under roadshow!

Hejsan vänner. Hoppas alla mår bra. Själv är jag på språng som vanligt. Just nu kanske mer än vanligt. Den senaste veckan har vi kört traillopp och action i Norrköping, trailkvällar i Uppsala, Kristianstad, Malmö och avslutat veckan med action på Kullaberg med Kullmannen. Hemma igen sent igår. Idag försöker jag komma ikapp och packa om väskorna. Imorn är det Göteborg, sedan Jönköping och därefter blir det Edsåsdalen för hela slanten i helgen. Mäktigt schema någon (jag!!) lagt på mina axlar va? Haha. Skrattar lite nervöst och tänker bring-it-on.. :)

Kolmårdstrailen i Norrköping Söndag

Uppstartskväll med Team Nordic Trail Uppsala Måndag

Uppstartskväll med Team Nordic Trail Kristianstad Tisdag

Trailvkäll med inspiration med Team Nordic Trail Malmö Onsdag

The Dark Side i Kullaberg Torsdag

Photo-shoot och Kullamannen med Salomon och Team Nordic Trail under helgen

Nu är jag tillbaka i Stockholm igen.

Följ med mig på Facebook eller Instagram @mirandakvist eller @teamnordictrail för att hänga med om ni vill. Träna gärna med våra nya grupper också :)

Här är jag i veckan i Göteborg och i Jönköping. Blir smaskens.

Göteborg

Jönköping

Och jag får avsluta veckan med det jag har längtat efter under hela våren. Ingenting är bättre än Team Nordic Trail i Edsåsdalen!