Back in the game

20140904-164830.jpg

Tack för alla era fina ord via mail, facebook, bloggen, på träningspass, instagram osv osv!!!

Jag insåg verkligen inte hur många stackare som blivit involverade i mitt ”lilla” lopp. Det har helt klart varit en fantastisk resa. Och vet ni vad jag insåg? Det är ju kul det här, bloggandet. Jag saknade att skriva en REJÄL lopproman igen! Så länge sen! Åh så kul.

Livet rullar på ganska snabbt direkt. Gjorde en checkup hos läkaren som sa att jag hade perfekta värden trots att jag sprang 18h för någon dag sedan och dragit på mig en fökylning ”förstår inte ens hur dina värden kan vara bättre när du är frisk och återhämtad” deklarerade hon.. PUST! Så skönt. Mest för mamma kanske.. men då slipper man oroa sig för några sviter från loppet. Saltbristen verkar ha konstaterats blivit orsaken också. Får erbjuda mig som försökskanin på karolinska för att reda ut om jag behöver mer salt än andra kanske.

Löparskorna är på och jag leder pass för Team Nordic Trail igen. Imorgon åker vi på fjälläger i Storhogna igen också. Min lilla bebis växer för varje dag. Nästa vecka startar vi upp för dubbla pass varje vecka i Göteborg. Känns hela tiden osannolikt och roligt. Lite förvånande men ändå så vet man ju hur mycket jobb det är bakom.

Men livet är roligt. Och jag är för övrigt revanschsugen. Så något bra lopp innan året är slut känns givet. Ska bara reda ut vilket!