Årets sista uppstart!

Det var roligt igår på uppstarten i Visättra. Dels för att världens härligaste hjälpledare Anna erkände att hon hade läst min blogg under alla dessa år. Haha det är alltid surrealistiskt på något vis att höra. På den ”gamla goda tiden” då det var en herrans trafik till denna plattform. Nu är jag lite mer exklusiv (läs: lat) men inläggen så man kan ju inte förvänta sig samma action kanske. Men ni är ändå ganska många enligt statistiken som rullar in här på daglig basis ändå. Tackar och bockar.

Igår fick jag som sagt äran att kicka igång vår nya löpargrupp i Visättra (Huddinge). Kändes som att gruppen fann varandra från start och det var en härlig pepp i luften. Jag var dessutom uppbackad av David, Micke OCH Anna. Då kan det inte bli fel :)

Vi bjöd på löpteknik och löpskolning, fartleksintervaller och parövningar i backe. Alla kämpade hårt på sin nivå och bland löparna var det en vida skillnad i kapacitet, men samma pannben. Kul att se!

Nu var årets sista uppstart gjorde för denna gång. Med andra ord har vi under 2014 gått från 5 löpargrupper till 17 löpargrupper. Tjohejsan. Kul att främja hälsa! Kolla här på utbudet.