En efterlängtad juli månad

Vissa tycker man är svag när man uppger att man måste vila. Andra anser att man är mänskligare då. Oavsett så har i alla fall jag insett att jag behöver lite semester. Alltså riktig semester, inte ”Miranda, ditt liv är ju en semester” utan mer en riktig semester. Typ då inte telefonen vibrerar och piper stup i kvarten och jag kollar mailen tusen gånger om dagen. Semester när det känns som att jag inte har femton saker jag bara inte får glömma.

Så nu i juli händer det. Jag ska stänga av datorn i 2 veckor och inte sätta igång den. Det har faktiskt inte hänt sedan vi startade TNT. Jag ska bland annat springa i lite härlig svensk vildmark utan täckning. Perfekt för en smartphonemissbrukare som jag. Sedan andra veckan ska jag på en annan resa med den coolaste jag vet så då blir det äventyr istället för mailen där med.

Sedan kan jag inte direkt klaga på jobbet denna månad som kommer. Jag ska få åka och arrangera resor till Frankrike med 40 resenärer och ytterligare ett 40tal åker med till Sylarna på läger i slutet av juli. Mina i särklass favoritresor som TNT säljer, och allt inom loppet av några dagar. Jag minns såklart fortfarande när jag var på dessa platser första gången 2012 och undrade varför inte fler hittade dit. Varför ingen berättat för mig om sådana häftiga platser tidigare.. mäktigt och värdefullt att man kan göra skilnad. Frankrike-resan är full men enstaka platser kvar till Sylarna.

Så denna månad ska jag ladda batterierna till tusen procent med roliga saker. Jag ska öppna ögonen varje morgon och vara tacksam över livet och äventyren jag får uppleva. Något jag har tappat bort lite här på våren när lite mer stress än nödvändigt snurrat runt skallen. Så ska man dessutom få äran att fylla 27 jordsnurr. Jag gillar att fylla år, tänk vilken grej att man bara får leva liksom. Finfina grejer. Så 27 den 27:e får det bli också.

Juli månad, kärlek och äventyr :)

Blandade bilder från Sylarna

syl