Blogg och nya utmaningar

Ny blogg. Punkt.
Jag har ju känt mig extremt omotiverad under hösten och vintern, så jag sökte ett jobb i Italien…Och fick en intervju!
Intervjun var i tisdags, med en italiensk-talande fransman som började intervjun med ”Hej Miranda, jag är så dålig på svenska så vi kan väl ta intervjun på italienska?” och jag bara ”si, va bene”. Haha jag som hade förberett mig på engelska, och sökt jobbet på engelska. Vilken chock va! Det slutade i alla fall med att jag hade en skype-konferens på italienska i 20 min! Om inte annat så var ju det en upplevelse! Nu håller vi tummarna!
Om jobbet på ams:

1 Comment

  1. Wonderful goods from you, man. I’ve understand your stuff previous to and you’re just too magnificent. I really like what you’ve acquired here, certainly like what you’re stating and the way in which you say it. You make it enjoyable and you still care for to keep it wise. I cant wait to read far more from you. This is actually a great web site.

Comments are closed.