B-tights

Har ni också tights ni föredrar?

Eftersom dagens består av dubbla löp-pass så användes b-utstyrseln för den första löpningen. Det var en lättsam och bekväm jogg med mamma. Eftersom jag har tagit på mig ansvaret att få henne till löpare igen så är jag med hela vägen, även i löparspåret. Känner mig lite som Jilian Michieals..

Vi pratade och lufsade fram i snömodden. Ett perfekt sätt att både umgås och få in lite mer veckomängd.

Här ser ni en skuttande Miranda i hennes icke-favorit-tights!

Hur som helst så består dagen av fler pass, men först så måste jag vara lite produktiv. Har sålt en del grejer via blocket och tradera. Har även fått hem alla betyg på engelska, dels gymnansiebetygen samt ky-betygen. Huja, snart är det dags att söka alla dessa utlandsstudier.

Lite siffror också som vanligt: 5km, 33.32, 6.50-tempo, puls 140. Inte ansträngande, låg puls och allt är frid och fröjd. Vaknade upp med sega pinnar till ben men de verkar ha bestämt sig för att vara på min sida idag ändå. Känner mig plötsligt fylld av energi!

5 Comments

  1. Absolut, jag har favoritkläder. Av någon konstig anledning är det (tyvärr?) så som jag skrev på min blogg för några dagar sedan att jag mest gillar mina dyraste plagg…

    Förutom nä det gäller t-shirts och löparstrumpor, där är det de billgaste som är favoriterna! (vilket är tur eftersom man kan köpa strumpor för 600-spänn)

    • Det är intressant det där, själv är jag totalt superkär i mina Newline vintertights som jag köpte för 100kr ;) haha

  2. Hej Miranda!
    Undrar om du har ett schema du följer? Hur mkt löpning blir det i veckan. Hur många vilodagar? Hur ska man träna för att få en mer effektivitet på sin löpning.

    Kanon blogg :D

    Kram

    • Hej Viktoria!

      Har tänkt skriva om det faktiskt, några som har undrat. Kort sagt så kör jag ett långpass, ett intervall/fartlek, ett distans och ett valfritt pass. Dvs 4 pass i veckan. Mängden mellan 40-70km. Vill lägga in lite extra mängd vissa veckor och färre andra veckor. Kommer att satsa både på längre, mer långsamma långpass i vår samt lite snabbare kortare distanspass istället för intervaller. Vill fokusera på att höja mjölksyratröskeln. Nu vart det mycket babbel, men som sagt, ska slänga upp ett inlägg snart :) :)

  3. I was under the impression most of our oil came from Canada. Does someone know the numbers from Canada vs Saudi and Middle East?

Comments are closed.