Snorkk-glädje

Jag fusk-snorkkade mig in till stan. T.o.m busschauffören frågade om jag inte skulle springa?!

Väl inne i stan mötte jag upp med min Inspiratör: Intressanta Ida. Hon hade lust att visa upp mina triceps i bloggen, så hon såg till att fånga dem på bild..

Hon är mystisk den där Idan. Hamnar aldrig riktigt på bild. Vi körde 2h snack och gym. Effektiv tid? 45 min tror jag. Det blev hantelpressar, dips, push-downs, magmördarövningar och lite crosstrainer.

Sådär, sedan skulle det snorkkas hem! Lämnade Nybroplan och tog sikte mot Västerort, närmare bestämt Spånga. Tänkte att jag enklast kommer fram om jag håller mig till de större vägarna. Men det är ju en rejäl upplevelse att försöka springa på Sveavägen och Odenplan halv sex en vardag!

Här står jag framför isen i Kungsan.

Så jag sick-sackade mellan folket och gjorde det till en sport att så smidigt som möjligt ta mig fram. Fick en och annan arg blick, men jag är väl ändå fotgängare jag med?

Inte den smidigaste löpningen, inte det bästa underlaget eller de bästa vägarna, men nog tusan var det mysigt. Det var bekvämt och trevligt – kanske ska slå till med ordet angemänt t.o.m! Angenäm löpning. Ja det var det nog! Pulsen var lägre än vanligtvis vid detta behagliga tempo i snön och benen lystrade väl.

Kom hem med glädje pysandes ur öronen. Två dagar, fyra pass och 35km avverkade! Kroppen är pigg och fräsch och jag är fylld av träningsglädje!

Summa: 13km, 1.16.13, 5.52min/km, Puls 150 (73%)

Hoppas ni också har fått en härlig träningsstart på veckan!

10 Comments

  1. Helly

    Äntligen! Jag har försökt att läsa och kommentera på din blogg i 2 dagar nu men antingen så kommer inte din sida upp eller så kan jag inte kommentera – Har du lagt in ett Helly filter kanske?

    Idag har jag bara lyckats springa 3 km :( Gjorde ont överallt från lilltån till håret. Kanske psykologiskt..?;) Nu tröstar jag mig själv med ett glas vin medans pojken lagar mat.

  2. ida

    vadå effektiv tid.. vi tränade ju i flera timmar! man måste väl vila mellan repsen eller..? tack hursomhelst, hade aldrig tränat om inte vi hade bestämt träff! sen spelar det väl ingen roll att jag förmodligen inte kommer kunna gå imorgon.

  3. ida

    vad hände med min bicepsbild förresten? hehe.

    • den är ju värd ett helt eget inlägg ju! :D

  4. Snygga triceps! :)

  5. Låter som en härlig träningsvecka! Eventuella suringar på trottoarerna är bara avundsjuka! :-)

  6. Josephine

    Dags att börja vila mer då så inte träningsglädjen försvinner!

  7. Frida

    Fasiken vad du e duktig kära kusin!! Kram

  8. Två dagar och fyra pass!! Inte illa, verkar som om du går mot en riktig mängdvecka!!

    Har du något mål, typ antal mil per vecka eller så?

    • Tänkte faktiskt skriva om sånt imorgon. Nej har egentligen inga ”kilometer-måsten” varken per vecka eller månad just nu.. har börjat fundera lite på vad jag vill åstadkomma per vecka, men har ändå ingen måstemängd än som sagt ;)

Comments are closed.