Inför imorn!

Jag startar kl 12.00. Vissa startar kl. 13 och somliga startar kl. 14. Därav kommer det vara lite svårt att anordna en ”fikastund” ett bestämt klockslag.

Så jag tänkte såhär; jag kommer att springa, duscha och därefter ta mig till höger om målgången (tänk att ni springer i mål -> höger) och hänga där. Alternativt gå dit direkt efter målgång. Kanske både och? Jag har en del vänner som springer och ni har ju mitt nummer, ni andra är också supervälkomna att komma dit och käka lite återhämtningsmål och tjattra en stund. Skulle ju vara kul att träffa några av er som jag inte träffat förut (och er andra också förstås!)

Nu har jag också valt vilka kläder jag ska ha imorn. Blir röd funktionströja så jag syns (pojkvännens order), kortärmad underställströja på det, vantar om det blir kallt, mina nya snygga adidastights, kompressionsstrumpor och så Garmin:en såklart.

Lite nervös såhär kvällen innan. Vill så gärna fixa en bra tid, men ska försöka släppa stressen. Slappna av och hoppas att benen, huvudet och energin är game imorn!

Obs! Fortsätt gärna att gissa tiden inför imorn! Man kan ju vinna ett pris som sagt ;)