Nedräkning

Nu börjar nedräkningen. Snart dags!

Kommer att köra enkel löpning idag, lite snabbare och längre imorn och därefter lite fartlek på torsdag tror jag. Sedan blir det vila fredag och lördag så jag är rejält fit for fight för loppet.

Ska du också springa?

8 Comments

  1. Ne, men jag ska komma ner och kolla på er. :D Kanske ta mig en jogg dagen innan. :P Snyggt att du valde denna design på bloggen.

  2. Jag hade ju hoppats på likadant väder som på bilden på deras hemsia. Nu efter snöflingorna igår börjar jag fundera på att hopppa.. Och som om snön inte vore nog så har jag ont i halsen, hostar och känner mig förkyld i kroppen.. Men blir jag kry och snön smälter så finns chansen att jag står där med er andra..

  3. Självklart! Hoppas bara att det är lite mera ”vår” på söndag än det var runt sjöarna igår… Men tulpaner tror jag inte mycket på i år :)

  4. springa och springa… jag ska slira Premiärmilen :D

  5. Yes, jag ska springa (kanske jogga, eller wiggle) Vet inte hur mitt knä svarar på 10km i högre tempo. Sen får vi hoppas att underlaget inte är is i år. :D

  6. hello there and thank you for your info – I’ve certainly picked up anything new from right here. I did however expertise some technical points using this site, since I experienced to reload the site a lot of times previous to I could get it to load properly. I had been wondering if your web hosting is OK? Not that I am complaining, but sluggish loading instances times will often affect your placement in google and can damage your high-quality score if advertising and marketing with Adwords. Well I’m adding this RSS to my email and could look out for much more of your respective interesting content. Make sure you update this again soon..

  7. Wow, Thank you because of this blog. Thats all I will say. You certainly have made this blog into a thing thats eyesight opening and also important. You obviously know a great deal about the subject, youve covered a lot of bases. Great stuff because of this perhaps the internet. Again, thank you with this blog.

Comments are closed.