Superhjälte

Jag fortsätter på superhjälte-temat. Vad tycker ni om denna vackra bild?

© Markus

Jag och Markus var vid sjöarna i Sumpan och hade en liten ”photo-session”. Jag skuttade, sprang, hoppade och posade för sambon som vill arbeta som fotograf i framtiden. Han tog otroligt många fina bilder som jag kommer visa er!

Efteråt testade jag att löpa i mina Adidas Adizero Tempo. Jag körde 3km blandat med uppvärmning, stegringar och löpskola. Jag ville förstå om skorna var dem som skulle få göra tävlingsdebut med mig på söndag.

Jag ska alldeles snart ta mig ut på ett nytt lite längre löppass med mina nya Asics DS Trainers för att testa dem också. Vilket lyx-problem att få välja mellan två så pass bra skor!

11 Comments

  1. Vilken fin bild =) Du ser ut som en drottning ;)
    Snygg ny layout oxå :)

  2. Jättesnygg bild! Gillar även det nya utseendet på bloggen. Hoppas att du haft en bra start på veckan :-)

  3. Bloggens nye design er lekker og det er utrolig flotte bilder av deg. Alt er bare vakkert og masse herlig lesing om løping.

  4. Kanonsnygg bild!!

  5. Riktigt härlig bild! :) Hälsa brorsan!

    Har sett de där Adidas-brallorna på lite bloggar o undrar om de finns att köpa någonstans än? Väldigt snygga!

Comments are closed.