Test: Craft Safety Vest

Här kommer en liten utvärdering av Craft Safety Vest som jag har testat. Jag kan ju börja med att nämna att denna produkt är en produkt jag har fått skickad till mig för test och utvärdering på bloggen, så vet alla det från början och vi slipper frågetecken.

Craft Safety Vest är typ plagget jag inte visste att jag behövde. Jag har ju alltid använt en reflexväst istället, men herregud var skönt det är med en väst!

Passform: Jag har XS och den passar ganska bra, skulle faktiskt kunna ha en ännu tajtare väst om jag ska vara ärlig, men jag antar att den är lite större då man kanske vill ha plats för tjockare jackor under. Den har resår i botten vilket gör att den sitter tajt och bra, dock tvingas man dra ner den lite då och då, men jag föredrar det framför en väst utan resår, då man får tält-känslan av utebliven resår..

Funktion: Jag tycker definitivt att jag syns bra i västen. Framtill som baktill. Absolut att den lever upp till dessa krav, dessutom kanske folk ”lättare” tar på sig en SNYGG reflexväst (hur dumt det än låter), men jag kan tänka mig det. Safety är ju liksom inte alltid först hos alla, men med denna väst kan man ju få både och, inte sant?

Ytterligare: What else? Jo, det jag gillar med den är att den funkar lite som ett vindskydd framtill. Så lite extra vindjacka egentligen, och ett stort plus för att den är så hög i halsen, sådant älskar jag.

Eftersom det är en utvärdering så får man ju inte vara föööör positiv, för då tycker folk att man är köpt, men jag kan säga direkt att denna var jag på väg att köpa precis innan jag fick den skickad, så jag tycker verkligen att den är en superprodukt. Alla borde ha en sådan här.

Hoppas utvärderingar och test uppskattas. Kom gärna med frågor också, eller tillägg om jag har missat något :)

Så ut och spring säkert nu då!

8 Comments

  1. En sådan måste jag som för tillfället springer omkring i ett tält införskaffa snarast :-)

  2. nackdelen skulle kunna vara priset, jag menar 300 spänn för en väst :O det köper man tights för :P

  3. Johan

    Jag har precis köpt en sån väst och jag håller med om att den är riktigt bra. Jag hade gärna haft den lite längre men den slår alla andra västar jag har kollat på!

  4. Tycker också den är jättebra OCH snygg!!! Fast jag är ju också köpt, så det gills kanske inte :)

  5. Önskar mig en sådan i födelsedagspresent men får isf vänta ett par veckor till. Ska bli skönt att få slippa mina reflexband!

  6. För mig som (tydligen?) har lite för stor rumpa är den här lite irriterande, för den åker upp heeeela tiden. Dessutom tycker jag att reflexfunktionen har blivit lite dassig efter ett års användande. Men jag kanske har för höga krav? Den höga kragen och att den är snygg gillar jag dock. Skulle säkert ääälska den förbehållslöst om den inte åkte upp hela tiden, jag blir så himla kall på ryggen!

  7. Jag håller med Frida. Jag stör mig också på att den åker upp i ryggen! Superirriterande! Då känner man sig lite extra tjock. Kanske ska se det som motiverande istället?

  8. Jonna Sundin

    Ville bara tackar för testet, iochmed att det är en väst för män så visste jag inte vilken storlek jag skulle beställa. Testet avgjorde det för mig. Nu har jag klickat hem en i XS! Tack så mycket :)

Comments are closed.