Lite naket under dagens långlopp!

Alltså. Det hela började som ett internt skämt. Thomas ville så gärna springa "7eleven"-lopp den 7/11 att vi trodde han var sponsrad. Men så körde vi Vintermaran den 6/11 så 7/11-loppet blev aldrig av. Igår däremot när vi sprang så bokade vi in ett nytt litet långlopp under söndagen. Skulle vi göra något speciellt? "Äh vafan vi kör 7eleven-loppet?!"

Sagt och gjort.

..och bra mycket roligare än väntat! Vi fick även med oss Alex som försovit sig till Runnings Swedens långlopp – men Running Miranda och Thomas hade ju bra mycket roligare koncept ju?

Med risk för att alla ska tro att vi är sponsrade.. haha här kommer en hel drös med 7-eleven-bilder ;)

Vi bestämde oss för att hitta 18 stycken 7eleven. Det vill säga 7 + 11 = 18 stycken. Först tog vi lite enkla hoppbilder men sedan blev vi bara mer och mer kreativa för varje bild.


Snön sög rätt rejält i benen idag kan jag meddela. Jag hade "frikort" i backarna och unnade mig några promenader uppför. Gårdagens 26km och förra veckans ultralopp gjorde ju att man inte var den piggaste i högen direkt MEN ändå rätt så stark.. och jag hände ganska bra på mina Järnmän.


Efter ett tag utvecklades det hela till ett intervallpass. Vi letade och letade och den som fick syn på nästa 7eleven fick eld i baken och alla SATSADE för att komma först! Jag måste tyvärr erkänna att jag inte vann många kamper där.. men vafan. Jag är stark ändå ;)


Alltså..hahah jag bara skrattar åt alla bilder. Så mycket folk som vi roade idag (och som dumförklarade oss!!hhaa)


Avslutningsvis så var vi ju tvungna att fota en riktig SPECIALARE på sista bilden. Alex föreslog lite striptease. Efter lite övertalning var även Thomas med på bild. En rikig klassiker! Såklart i Fridhemsplan av alla ställen. Så om du såg några halvnakna löpare idag under julshoppingen..ja då var det garanterat oss du såg!

Sedan när väl 18 stycken var avverkade skulle jag och Thomas ta oss hemåt mot Sundbyberg. DÅ kändes det faktiskt tungt. Modden gjorde sig rätt bra påmind, likaså alla fartökningar. Men då insåg jag "det är nu man formas som löpare" när det helt enkelt är tufft. Så det var bara att tuffa på hemåt. Sedan har jag en enastående förmåga att glömma bort vad jag sysslar med så länge jag pratar så jag och Thomas tjattrade på hela vägen hem som vanligt.

25km blev det till slut. Mer än planerat faktiskt.. och helgen bjöd på dryga 5mil till slut. Mina järnmän var kanske lite fräschare i benen idag.. men Duracellen är ändå stark !

Stort tack gulliga Järnmän för en himla rolig dag i snön!

Mer knäpphet till folket!

Summa: 25km, 2.28, temp 6.05, puls 156

Fler som hänger på nästa galenskap? :)

16 Comments

  1. Cecilia

    Haha, underbart!

  2. haha, härligt!! Ni förmedlar massor med glädje i de där bilderna. Själv fick jag bara ihop 13km idag, min kropp var inte med mig idag

    • Åh tack Carina :)

  3. Åh, jag vill också vara galen! Meddela mig nästa gång så är jag med! mina benhinnor är nästan friska nu :)

    • Absolut!! Härligt att höra att du är på bättringsvägen, hojta till så snart du är game för lite löpning :)

  4. Vilken rolig grej ni hittat på och det är faktiskt lite kul att försöka klura ut vilka 7/11 det är som syns på bilderna. Odenplan, Fridhemsplan/St Eriksgatan, Drottninggatan och Åhléns City/Klarabergsgatan var lätta… SEdan så tror jag att ni har fler bilder per 7/11?
    Ha det bra och god jul på dig!

    • Hej Milla! Haha jag som var där skulle inte ens kunna gissa var alla låg. Och nej, det är bara en bild per 7eleven! :)

  5. Mia

    Helt sjukt. Och dessutom naket. Nästa gång vill jag också med. Älskar naket.

    Tack för dagens garv, som i och för sig utlöste en hostattack, men det var det värt :D

  6. Riktigt roliga bilder! Men alltså, vem är fotografen? 18 stackars förbipasserande? :P

    • Haha…! Nej faktiskt bara 2 stackars förbipasserande, resten är min superba självulösarfunktion :)

  7. Hahaha! Underbart att läsa när jag själv har rast och vila för att återhämta kroppen. Låter som tokäventyr som jag gärna skulle hänga med på!

  8. Haha, du är ju bara SÅ underbar! :)

    Ser otroligt roligt ut, men jag springer inte så mycket just nu. Saknar det massor, men har ju sen resten av livet på mig. Får läsa om dina upptåg så länge.. :)

    • Tack Anna!! :)

      Senare, senare, gud vad du ska springa då¨!

  9. Josefine

    Vad roligt att du fått så mycket löpning i helgen!
    Jag har problem med mina benhinnor och vilar från löpning i snart två veckor. Har du några tips?
    Jag smörjer med Zon, har ”elastisk binda” från Apoteket på och värme i form av vetekudde när jag kan. Stretchingen har det varit lite sämre med…
    MEN, vad ska jag göra? Jag vill springa, spring, springa! Hade planerat att slå mitt PB under julen och nu ser det ut som jag lämnar träningskläderna hemma när jag reser bort över julen…
    Tar gärna emot tips!

    Kram

  10. Haha, hur underbar läsning som helst! Attans att man inte bor i Stockholm… :)

Comments are closed.