92km och hur det gick till..?

Okej nu kommer storyn (och Alex story är också uppe). Det måste vara typ det längsta jag har skrivit..därav så lång väntetid. Läs om ni känner för det, läs inte om ni inte orkar. Upp till var och en. Hursomhelst var det kul att både springa och skriva (även om det blev en roman detta..)

Storyn om den alltför tokiga utmaningen Duracell Vs Ironman.

Vem avverkar flest km på 12h?

En dum kommentar som ledde till en dum utmaning, som ledde till en dum kamp som ledde till en helt magisk dag med en mycket absurt slut.

Vi tävlar i allt jag och Alex jag vet inte hur det kommer sig. Men det är alltid han som utmanar mig och jag chockar alltid genom att acceptera utmaningen, oavsett vad det är. Om det inte är wasabi-race så är det backintervaller mitt i ett ultralopp. Whatever, bring it on.

Så nu skulle jag tävla mot IRONMAN-Alex, så jag visste att motståndet skulle bli tufft inför lördagens ultralopp, och som jag har nämnt, fokuserade jag BARA på mig själv. Vad kan JAG åstadkomma. Hur långt kan JAG springa? Sedan fick det ”bli som det blev”. Jag fokuserade aldrig på hans resultat.Eftersom man egentligen aldrig vet med honom. Han hade ”bara” sprungit 56km innan, men den dagen mådde han så uselt att jag chockerades över att han ens kom fram och inte dog på kuppen. En vanlig dödlig hade bara sprungit 15km och gått hem och lagt sig. Sedan att han är så bra att han kommer smälla in på topp20 på IronmanSM nästa år visade ju också att jag hade tungt motstånd. Han hävdar att han var en underdog, jag hävdar att det var – precis som alla sa och förtjusades överomöjligt att veta.

Men jag visste ändå att jag kunde springa långt. Eller kan. Jag kan springa långt utan att det egentligen ”tär” på mig. Frågan var bara HUR långt som sagt. I snömodden, denna förbannade lördag? Vi hade inte optimala förutsättningar för fem öre. Vi sprang som tidigare nämnt 5mil bara lördagen inför detta och vi utsattes för svenskt icke-optimalt underlag i form utav snömodd och inte tusan sov vi mycket dagen innan heller, då vi var på uppladdningsmiddag båda två hos Suss, och kom inte därifrån förrän sent. Så bra förutsättningar? Nej. Dock SAMMA förutsättningar, och det var ju det som gällde.

En vecka innan: glad Tomtetågsstämning:

Veckan därpå. The staredown precis innan start!!

Så efter lite nervöst tjattrandei Sundbybergs C så sa vi till slut 3 – 2 – 1 – HEJDÅ! och satte av åt olika håll.

NU BÖRJADE DET.

Den första kilometern var jobbig direkt. Tung. Klockade 6.18. Hög puls. Frustration. Vafan? Surt. Spänd. Rädd. Stressad. Nästa kilometer lika tung. Tredje kilometern aningen lättare. Lägre puls. Lättare steg. Fortfarande tungt, men liiiite lättare för varje steg. Första 5km var de tuffaste på mina första 4mil. Vid 5km var jag ”hemma” borta hos mina päron i Spånga. Tog mig an mitt gamla 5km-spår. Som jag har sprungit miljontals gånger tidigare. Försökte slappna av och inte tänka på vad tusan jag sysslade med. Längtade efter 3mil, eller 4mil när man liksom skulle vara ”igång” i tävlingen. Nu var det ju bara 8km liksom..

Tog 2varv på mitt gamla spår och jag var uppe i 13km innan mamma kom ut ur huset med ett pitabröd och min camelback som jag hade dumpat där. Visste att jag skulle behöva äta mycket redan från start. Försökte trycka i mig pitabrödet utan aptit. Fick en lycka-till-kram och tog ännu ett varv på mitt gamla spår. Styrde därefter kosan hemåt mot Sundbyberg. 20km var avklarade. Började slappna av. Springa. Det är ju DET JAG KAN. Gick i backen upp mot centrum. 20km. En fjärdedel avklarad ”typ” eftersom ca 8mil var min tanke för dagen.

Snabb toapaus och dumpade camelbacken hemma. Tog en gatorade i handen och en smörgås. Kollade superdupersnabbt på bloggen. Fick höra av Tina att jag borde blogga mer; sagt och gjort ;)

Styrde kosan mot Löt – och Råstasjöarna. Där visste jag att det pågick ett långlopp arrangerat av Janne, där mina vänner Suss, Thomas, Tobbe, Paula och Ingmarie m.fl. skulle springa. Så jag hoppades på lite stöd, och det fick jag minsann när vi passerade varandra från motsatt håll vid Råstasjön. Sedan kan jag meddela att Lötsjön bjöd på det absolut värsta tänkbara snömoddsunderlaget, så därifrån tog jag mig snabbt. Passerade de andra ytterligare en gång vid 30km och försökte suga i mig så mycket energi som möjligt av deras ”Lycka till” och sprang bort därifrån med ett leende.

Allt var vackert liksom; jag hamnade i en liten trans; löpningen var vacker, Råstasjön var vacker, hela grejen var vacker, att springa var vackert… osv. Sådär lite hög på livet som jag brukar bli efter att kroppen sakta men säkert fyllts på med endorfiner. Glömde bort tävlingen och njöt bara…

Åt min smörgås där vid 30km ungefär och smällde i mig ytterligare Gatorade. Hade bestämt mig från start att äta så mycket jag kunde, och äta även när jag inte kunde. Då är Gatoraden bra, erbjuder bra med energi men är inte svårdrucken, utan mild och go i smaken – precis vad man vill ha när det säger lite stopp. Ingen stark smak eller annat som tar emot, utan slinker enkelt ner.

Fram till 35km njöt jag, sedan började jag dock bli hungrig på riktigt. Bestämde mig för 3 varv till runt Råstasjön som bjuder på 2,2km per varv, och fick jobba lite mentalt. 1 varv avverkat. Näst sista nu.. och så sista varvet, sedan mot hemmet!

Min Mp3spelare bjöd på mina 15låtar som vanligt. Jag vet att alla tycker att det är helt insane men jag har sprungit med samma 15 låtar HELA ÅRET.. och hur mycket har jag inte sprungit liksom.. och jag lyssnade BARA på dessa 15låtar under hela lördagen. Jag pratade i telefon i max 5min och de resterande 10h30min lyssnade jag på mina 15låtar. Om och om igen. Min supermix. Jag går igång på dem där låtarna fortfarande – KAN INTE tröttna. Om ni ber riktigt snällt ska jag avslöja vilka de är också.

Fascinerad var jag förresten över hur ”enkelt” det flöt på trots allt. ENSAM. Ensam-löpare Miranda Kvist? Det hade väl ingen kunnat tro. Jag upprepar, max 21km har jag sprungit ensam i år innan lördagen. Mitt största hot med andra ord. Min ensamhet. Hade tänkt ut olika taktiker. Tänk ut ”samtalsämnen” som jag kunde fundera på för att sysselsätta tankarna; Sommartåg, TEC, utmaningar överlag, jobbrelaterade grejer, julklappar, föreläsningar m.m. Men jag behövde aldrig ta till min ”ämneslista” utan allt flöt på förvånansvärt enkelt. Sedan var jag helt plötsligt hemma igen, med ett marathon i benen. Som om ingenting nästan.

Det är nästan löjligt. ”Som om ingenting”. Ett marathon är INTE ingenting. Det är STORT. Det är makalöst stort. och jag bara gör-det. Jag försökte boosta mig på det sättet. Försökte tänka: 1 done. 1 more to go. Hahaha.. jag bara skrattar nästan. Hade jag väl aldrig kunnat tro detta om mig själv för exakt ett år sedan! Då, den 14:e decemer lyckades jag springa 30km igen drygt 3 år efter min överträning. Det var lycka. Det var glädje. Det var framgång. Det var glädjetårar. Jag minns det och blir bara helt varm inombords.. den känslan då, den 14e dec förra året, den känslan var bland de bästa som finns. Det var makalöst.. fullständigt underbart.

Som att man inte gör bort sig tillräckligt med alla bloggbilder så bjuder jag på detta face också…

..och vad gjorde jag nu då? Jo jag sprang ett marathon som om ingenting. Detta funderade jag en del på under själva löpningen. Hur man kan komma någonstans bara man vill. Bara det finns glädje nog att boosta motivationen med. 30km var nästan OÖVERKOMLIGT den 14:e december 2009. Men den 11:e december 2010 är ett dubbelt marathon ”det minsta” man skulle springa. Otroligt egentligen. Vilken tur att jag inte visste om det redan för ett år sedan, för nu har jag fått njuta av varje liten meter, och varje liten framgång. Vilken tur att 30km var ett Mount Ewerest förra året, för då var det en sådan otrolig lycka. Vilken tur att det inte var som det är nu, ett ”lördagslånglopp”. Tack och lov att vi jobbar på vår nivå, att vi höjer upp VÅR nivå sakta men säkert. Att vi får njuta av varenda meter VI springer längre och förbättras, och inte titta avundsjukt på någon annans kilometer. Man ska inte drömma om att öka 5mil på ett svep, då missar man ju den underbara resan dit.

..och där försvann Miranda som vanligt i ett sidospår….

Tillbaka till lunchen. Fyllde på camelbacken med ytterligare en Gatorade (nr 2 hittils), åt smörgås och musli med nötter och yoghurt. Saltade nötter och kaffe med mjölk. Av med alla kläder och drog på mig ny underställströja, nya vintertights, min nya helt UNDERBARA Craftjacka som bara är fööör snygg. Roade mig med att ta en liten ”outfit”bild också. Facebook’ade en stund och bloggade. Jovisst, alla kan komma och säga ”om du bara inte hade xxxx så hade du haft tid att springa 400m till” om det mesta – men jag kan inte tänka så nu. Jag hade en taktik och Alex hade en annan taktik. Jag tror inte jag förlorade på min taktik, för att vad jag förstår så hade jag en riktigt mycket trevligare runda än Mr Alexander. Men visst, jag kan tänka ”OM BARA” om det mesta. Men då blir jag ju bara bitter ;)

Så jag hoppade ut i ett nytt par skor (gick från Kayano till Numbusarna), med varma kläder och mat i magen. Studsade nerför gatan och klickade igång klockan. Ja, ni noterade ju att jag ”bara” sprang 10h36min, medans Alex klocka visade 12h på ”resultatbilden”. Varför? Jo för att jag klockade av när jag satt inne och häckade. Någon nämnde att jag gjorde det för att få snygga kilometertider, och frågade drygt om jag gjorde så på Stockholm Marathon också? Jo…hmm.. jaa… om de bara inte hade haft med min 1,5h-fika i resultatet, damnit, då hade jag ju vunnit.

Nej alltså. Jag hade inte reflekterat över det där. Vi klockar ju alltid av när vi stannar på våra långlopp så för mig var det självklart. Jag SPRANG ju bara i 10h36min. Så att slå ut distansen på dessa minuter känns som en mer rättvis bild över kilometertempot än att slå ut det på 12h. Så resonerade jag i alla fall. Det var ju ingen 12htävling på bana då man håller sig i rörelse konstant i 12h. Jag satt ju ner för guds skull och vilade så jag klockade av.

Hursomhelst. Min taktik var att ta rejäla pauser. SITTA NER. Springa. Sitta ner. Springa. Inte gå, gå, gå. Så benen vaknade till liv efter lunchen rätt snart. Jag satte av mot Karlberg via Sundbybergs strand. Siktet inställt på 50km. Nära. 7km bort. Gick rätt så enkelt. Promenerade uppför alla backar och joggade nerför och på plan mark. 50km avverkade på ett helt annat sätt mot föregående lördagen. Gick ungefär lika snabbt tidsmässigt, men det kändes rätt så mycket kortare ändå på något vis, säkert för att det fortfarande var ljust, och att jag började springa mycket tidigare denna lördag.

Okej 50km klara. Mot Alexanders distansrekord på 56km!

Peppad. Kilometer efter kilometer försvann. Jag är BRA på det här. Tyckte det flöt på. Log. Var glad. Roade mig. Fram till 55km gick det enkelt. Sedan var det någon backe, distansrekordet passerat och en liten svacka uppenbarade sig. Gick ett par hundra meter. Uppför någon backe. Någon annan löpare kollade på mig som om jag var lat ”Spring då” hade han i blicken och jag ville bara svara med ”För i helvete jag har 57km på klockan, vad har du??!” men använde ilskan som motivation istället. Styrde kosan på min älskade Råstasjön. Där var modden inte så brutal och allt var vackert och vitt.

Gjorde som innan. 3 varv. Satte upp små belöningar. 1:a varvet skulle avverkas. 2:a varvet fick jag läsa kommentarer (som stärkte SÅÅÅÅ mycket) och 3:e varvet fick jag blogga. Läsa kommentarer och blogga gjorde jag alltid i samma backe som jag gick uppför varje varv (även om denna backe knappast kan kallas backe i vanliga fall.. hehe.. men efter 6mil är det definitivt en backe).

Sedan fick jag ett sms om att jag skulle njuta. Njuta av allt. Så jag njöt. Jag sprang helt ärligt runt och njöt. Jag var stark. Jag sprang med lätta steg. Jag avverkade kilometer efter kilometer.. och jag njöt. Det var häftigt. Mörkret började falla. Folket började ta sig hemmåt. Men där kom jag, pulsandes framåt. Ger aldrig upp. Duracellen. Går, går och går. Runt och runt. 2 varv till gick i njutningens tecken. Trampa trampa trampa. Log. Leendes kom jag löpandes. Jag ska springa. Jag bara känner det inombords. Det är det jag ska göra. Springa och le. Det är liksom min grej. Synd bara att det inte betalar lön, då hade jag bara gjort det dagarna i ända. Springa och le.

Okej återigen, hursomhelst. Tillbaka till löpningen.

Vid 65km var jag tillbaka hemma igen för snabbt toastopp och fåfyllning av energi. Nu var det svårt att äta. Tryckte två smörgåsar och hällde ner en 3:e flaska utblandad Gatorade i väskan. Facebook’ade lite och lät väl pausen pågå liiiite längre än vad jag hade tänkt. Bytte underställströja för 3:e gången denna dag. Varm och go igen. På med reflexväst och lampa också.

Ut i mörkret igen. Mot sjön. IGEN. Jag hade ingen ny plan. Som jag nämnt tidigare hade jag mest bara tänkt fram till 6mil, sedan blev det vad det blev. Kanske trodde jag inte att jag skulle orka hålla på i 12h? Eller var det så överväldigande att jag valde att inte tänka på det? Alex har ju berättat att han trodde att jag satte sikte på 100km redan från start. Jag var LÅNGT IFRÅN det pannbensmässigt. Jag tänkte verkligen inte så långt. jag tänkte i bästa fall ett dubbelt marathon. Var jag rädd? Ja. Var jag utan självförtroende? Nja. Jag var ju mest inte beredd på hur knoppen och kroppen skulle reagera på lördagens utmaning. Mest så. kanske en försvarsmekanism.

Jag närmade mig sakta men säkert mitt distansrekord och glädjen var stor. ÄNTLIGEN skulle det bort i alla fall. Jag har misstänkt att kapaciteten funnits där men jag egentligen inte ”haft tillfälle”. Och frågan är vad jag skulle göra under bättre förutsättningar och i sällskap. Då skulle det nog bli ännu längre. Det kommer gott folk. Det kommer.. och jag längtar redan!! Springa is the faakkking shiiittt D:D:DD:D:

Men dåså, ÄNTLIGEN 72km och nytt distansrekord! Galet många kommentarer på bloggen, massa av pepp på mobilen och en helt underbart lugn och mörk stig att springa på. Springa springa, gå uppför backen, springa, springa, och gå uppför backen igen. 7 miiiil i benen!

Vidare mot Solna och Solna Ungdomscafé där mamma agerade nästa peppstation. Denna gång blev ”intervallen” mellan pausen hemma och pausen på caféet bara 10km, men samtidigt är det inga 10km hursomhelst. Det är 10km när man har 65km i benen redan. Så jag var ganska glad i min nya paus som kom ganska snart. Drack en kaffe och åt en brownie, satt en stund och pratade, och begav mig ut igen.

OKEJ. Nu var det inte lika enkelt längre. Jag hade förstås inte ont någonstans, eller frös, eller tyckte det var brutalt jobbigt, utan jag var mest urlakad på energi. Var skulle jag nu då? Mot stan? Nej där finns ju bara rödljus. Mot något annat håll? Orkade inte tänka och styrde ÅTERIGEN kosan mot Råstasjön, the place to be of the day. Uppenbarligen. Hade jag ingen aning om innan att det skulle bli.. men Råstasjön blev räddningen. Världens bästa Råstasjö.

1 varv. Duktig Miranda. Gick 200m. 1 varv till. Duktig Miranda. Nu var det kamp. Närmade mig 80km och log lyckligt när jag såg siffrorna. YES!! 8mil is done! Började sikta på DUBBELT MARATHON, dvs 84,4m. Mot 8 och en halv mil. Filosoferade över livet och utmaningen. Framåt, framåt, framåt. Upp och nerför backarna. Vad har jag för planer i jul? i sommar? Undra hur det går att gå imorn? Undra hur dumförklarad jag lär bli på jobbet? osv.osv.

…och dubbelt marathon is done! Efter 9h30min!

Vid 85km får jag ett samtal från en extremt ynklig Alexander. Han förklarar att det är tufft, att han är trasig och förstörd och undrar om vi ska springa sista 20min tillsammans? Han är förstörd. Jag är extremt trött men långt ifrån förstörd. Jag har inte ont någonstans och jag fryser inte. Inga känningar bara trötthet. Efter 12h så tackar man inte nej till lite sällskap och till slut står vi där i Sumpan igen, 20min kvar från slutet. Han är helt förstörd, jag upprepar. Han kan inte springa. Han stapplar framåt. Jag klockar precis 90km då och inser att jag faktiskt kanske kommer att ha vunnit. HÄR tror jag att jag förstör hela tävlingen för mig själv egentligen. Jag som aldrig tidigare reflekterat över hans resultat tar faktiskt nästan ut vinsten här. Han ser ju ut som om han inte kunnat springa alls den senaste timmen och jag har ändå kunnat springa i stort sett hela dagen.

Vi traskar lite sida vid sida innan jag förkunnar att jag minsann vill springa lite mer, jag skuttar fram och tillbaka och han ser ut att ha givit upp allt hopp om tävlingen. Jag lämnar honom och springer längst med järnvägsgatan. 15min kvar. Springer en bra bit och sedan vänder jag och går. GOTT FOLK. JAG GÅR. GOTT FOLK DET ÄR DETTA JAG GRÄMER MIG SOM MEST ÖVER ANGÅENDE HELA DENNA JÄVLA TÄVLING. JAG ÄR FRÄSCH. HAN ÄR FÖRSTÖRD. JAG KÖR INTE ÄNDA IN I KAKLET. JAG SMÅLUNKAR. GÅR. Tänker att VAD GÖR DET FÖR SKILLNAD DE SISTA MINUTERNA..??

Han har lagt sig ner i mitt trapphus redan en kvart från slutet för att han kan inte röra sig mer. Jag klockar exalt 92km vid dörren. 4min kvar. Äh skitsamma. Jag vill bara att det ska vara över. Vad gör 4min för skillnad. Jag vill bara sätta mig ner…

Vi sitter ner. 11h56min efter start. Han är förstörd, jag är extremt trött. Tävlingen är över.

Han säger att han nog har förlorat med ca 8km. Jaha, tänker jag, varför tror han det.?

Han säger 92,4km.

Jag tappar hakan.

”Vad sa du????!!!!”

Jag flyger upp. Kutar ut. Han flyger också upp. Hela den förstörda människan Alexander förvandlas till tävlingsmänniskan Alexander när jag skriker HELVETES JÄVLA SKIT JAG HAR 92KM.. DET ÄR INTE SANT???!!!!!

Det är faktiskt sjukt dramatiskt. Vi flyger ut ur porten och slänger oss fram på trottoaren. Någon minut innan nio.

Jag hade alltså gått och satt mig 4min innan nio liksom. Fattar ni att jag grämer mig. FATTAR NI??! DET ÄR JU DÄRFÖR JAG INTE PALLAR DENNA FÖRLUST!!!!!!1

Väl därute avverkar han såklart lika snabbt 300m som jag hinner avverka 300m och klockan slår 21.00.

Jag bara skriker rakt ut. JÄVLA FÖRLUST. JÄVLA FÖRLUST. JÄVLA HELVETES JÄVLA FÖRLUST.

Jag satte mig. Jag satte mig. Jag borde ha sprungit sista 4min. Jag hade vunnit. JAG HADE VUNNIT. JAG HADE VUNNIT. Jag spelar upp det om och om och om och om och om igen i mitt huvud. Går tillbaka till porten och bara gråter. Hade det varit 3-4km är den en sak. Men alltså. Det är 400m. 400m??!

Även nu när jag skriver detta har jag svårt att tänka på det. Jag har tänkt så många OM sedan klockan 21.00 i lördags kväll att jag nästan har hunnit bli gråhårig.

Så till slut sitter vi där helt slut i trapphuset och mest skrattar och gråter om vartannat åt det absurda i situation. Alexander är trasig p.g.a utmaningen och jag är trasig p.g.a att jag förlorade med 400m.

Jag var beredd på att jag kunde förlora, det är verkligen inte det det handlar om. Förlora kan jag. Men på det HÄR sättet? När jag HAR mer att ge.

Nää jag blir typ fortfarande bitter. Det är helt otroligt. Men idag kan jag ändå glädjas åt prestationen. Det tog bara 2 dygn att komma över (njaa… acceptera faktum) förlusten. Jag är inte sämre. Jag var bara en sämre tävlingsmänniska än Alexander i lördags. Därför förlorade jag. Han har ett sjukt pannben och jag beundrar honom för det. När jag kanske kan springa längre så kan han helt uppenbart utstå mer smärta.

Så tävlingsmänniskan Alexander vann. Med 400m. För att jag stannade.

Nu vet ni hela storyn.

Sedan bjöd världens bästa Thomas på pizza sent på lördagskvällen. Det var otroligt gott. Otroligt tacksam Thomas, verkligen…

Nu kanske ni förstår varför det tog tid att smälta allt. Det var en galen berg-och-dalbana. och egentligen, egentligen är jag helt överimponerad både av min och Alexanders insats, men det krossades liksom sönder av kalldsuchen jag fick.

Men jag vet att det hade lika gärna kunnat vara tvärtom. Hade jag bara haft 500m till hade nog Alex grämt sig i all oändlighet av att han satt sig i trapphuset sista 10min.

Så den ena är egentligen inte sämre än den andra. Vi är bra båda två. Vi bjöd på en fenomenal match mot varandra, och säkert en fenomenal show för resten av folket.

Jag hade kul också uttöver det absurda och galna slutet. Jag fick mersmak. Jag vill bara springa igen och jag röstar för att detta blir ett årligt event. Ni håller väl med? Om tillräckligt många håller med kanske Alex går med på att köra igen (för hittils har han förkunnat att det aldrig kommer hända igen).

Så jag lämnar hela Duracell VS Ironman med lite av en chock men ändå glädje. Visst 400m? Fyrahundrameter. Sådant händer liksom inte. Bara på film typ?

Men vet ni vad.

Framförallt så lämnar jag också tävlingen med en massa stolthet. Jag har ju efter 2dygns bearbetning insett lite mer vad vi har gjort. Som jag nämnde i starten av inlägget (typ en roman bort) så skrev jag; en dum kommentar ledde till en dum utmaning. Alex frågade ”Tror du att jag skulle klara Täby Extreme Challenge 100miles?” och jag avvaktade med svaret. Sagt och gjort. Alex utmanade mig. Trodde han verkligen att jag skulle acceptera? Nej. Accepterade jag? Ja.

2 människor bestämmer sig för en sak. 12h utmaning. Inte ens officiell tävling. Dåliga förhållanden och dåliga förutsättningar. Men vi fullföljer. Vi gör det. 92km senare har vi ändå ett himla schysst minne för livet. Det kommer vi skratta åt många gånger, och många andra kommer säkert skratta åt oss. Men det bjuder vi på. Vi är helt enkelt lite tokiga.

92km i alla fall gott folk. 92km. Så långt sprang jag i helgen. Inte dåligt. Bra där Alexander att du utmanade mig. Jag hade kul ;)

378 Comments

    • Tack Cherie :) då fortsätter jag skriva!

  1. Monika

    Otroligt. Helt. Otroligt!!

  2. Grymt bra jobbat! Jag förstår verkligen att det var surt att förlora med så lite, men jag tror inte heller att Alex seger blir lika skön med så liten marginal.

    • Så sant, verkligen surt. Men samtidigt såhär i efterhand så är ju hela grejen helt otrolig, och jag kommer sakta men säkrt över förlusten :)

  3. Otroligt spännande! Tack för underbar läsning. Tycker ni båda är helt grymma!!

    • Åh tack Katarina :)

  4. Du är en stjärna men jag förstår att det var tufft att förlora med så lite! Det är oavsett en grym prestation och helt otroligt att du bara är lite stel efteråt, hoppas du är stolt över din kropp!
    Grattis till prestationen och du tar honom nästa gång! ;-)

    • Tack så mycket Angelica :) :)

      och ja, kanske, kanske inte. Jag unnar ju även honom framgång. Hela grejen som helhet blev verkligen en kul grej för oss så det är mest så vi ser det nu i efterhand :)

  5. Jag tycker att dina romaner är så härliga att läsa (att mitt namn stod med gjorde ju inte saken sämre ;) ). Nu förstår man ju ännu mer varför det kändes så surt, men det är i alla fall helt fantastiskt gjort. Du är grym Mirre!!

    • och förresten, nu när du har sagt A (att du bara springer till 15 låtar) måste du ju säga B (vilka dessa låtar är) :)

    • Tack så jättemycket Tina! :D och jag lovar, låtarna kommer!

  6. Jag gillar också dina romaner! :D
    Man förstår frustrationen, verkligen. Men nu kanske du boostade din tävlingsinstinkt lite mer då? ;-) Så nästa gång springer du banne mig 400 meter om du orkar :D

    • Hahah.. hela RESTEN AV MITT LIV springer jag varenda jävla minut ;)

  7. Rafflande tävling det där och grymt bra jobbat båda två! Förstår om det känns lite snöpligt med 400 meters förlust, men du hade ju fixat det om du bara hade vetat… Nästa gång tar du honom :)

    • HAha aa.. det hade jag nog, men men. Himla rafflande som du säger, helt klart ;)

  8. s

    du har inte funderat på att bli tsm med alex? ni är ju hur söta som helst:) kan ju springa ihop! haha när andra sover ut en lördag kan ni ju liksom ta 5 milare hand i hand ;)

    • hahahha… vilken rolig kommentar Sofia, måste jag visa Alex. Jag tror dock inte att vi skulle palla hålla hand i 5mil, det skulle inte gå att tävla då ;)

  9. Anders

    Kul och inspirerande läsning….Grymmt gjort båda två.

    Spellistan ! – Ja – tack. 15 låtar som funkar i ett år. Por favore……/A.

    • Tack Anders! Jag lovar, den dyker strax upp!

  10. Hannas mamma laddar

    Fantastisk läsning! Fantastiska du, du är helt grym!
    Förstår att du retar dig på de där 400 men jag hoppas det andra tar över, faktum att du åter igen gjort något grymt!

    • :):) åh tack så jättemycket, så glad jag blir.

      ..och verkligen stort tack för ditt inlägg, jag blev verkligen otroligt tacksam. Underbart att vi kan sprida en bättre syn på kost/träning, och vilken grej att du valt mig som förebild.. tackk!!!

  11. Marcus

    Vilken underbar läsning och vilket tufft slut.
    När jag eller någon annan förlorar med liten marginal brukar jag tänka så här:
    Man kan säga en massa Om. Om, jag hade sprungit sista biten istället för gått. Om jag inte hade facebookat så mycket etc. Men samtidigt måste man tänka att ens motståndare kan också säga en massa Om. Om jag hade sprungit sista kvarten istället för att sitta i en trappa så hade han kommit än längre etc.
    Med andra ord. Man är inte ensam i en tävling.
    Det du och Alex gjorde är så stort och ni lär väl varit ensamma i hela Sverige att springa så långt i lördags. Plus att ni gjorde det bara som en intern tävling.
    Det här var så himla coolt gjort.

    Samt att ni gjorde det inte för vår skull, men vi som följde tävlingen via datorerna fick också ut en massa härlig läsning samt inspiration till att vill man bara klarar man slå sina gränser.

    • Tack så jättemycket för din kommentar Marcus :)

      Du har ju helt rätt.. och för övrigt så är vi ju trots allt supernöjda med hela vår utmaning och resultatet. Det hade vi nog aldrig kunnat förvänta oss när vi drog igång det hela.

      …och så himla kul att ni var så många som tyckte det var kul att följa :) :)

  12. Cat

    Det hela är ju helt galet…jag hade haft svårt att komma över det….men när ni satt där och hade 4 min kvar var du säker då att du sprungit längre än honom? Det hela är ju helt snurrigt.

    • Nej det var jag inte säker på. Jag var bara så trött att jag inte tänkte klar, tänkte väl att det inet skulle gör astor skillnad på 4min egentligen.

  13. Lina

    WOW!! Jag e imponerad!!!

    • Tack Lina!!

  14. Vilken härlig berättelse!! Jag tycker du gjorde en fantastisk prestation!!!

    • Åh tack Carina :D

  15. Jasmine

    “För i helvete jag har 57km på klockan, vad har du??!” HAHA- skrattade högt.

    Snälla snälla snälla ge oss låtlistan! (här lägger alla vi bloggläsare kollektivt huvudet på sned)

    GRYMT JOBB!

    • Hahaha.. :D

      Låtarna kommer jag lovar, och tack !

  16. Jätteroligt att läsa! Du skriver så himla bra, du springer så himla bra, man blir ju lite avis haha!
    Ja, trots att detta måste ha varit det längsta du skrivit så gick det så snabbt att läsa och när det var klart vill man bara läsa mer.
    Och jag är jättenyfiken på dessa 15 låtar nu må du tro!

    • Åh tack Isabelle, vilken fin kommentar :D den fick mig bara att vilja skriva mer, mer och mer!

  17. Vilket äventyr och vilken dramatik! Helt i klass med vilken spännande VM-final som helst. Tack för att du delar med dig, det är så himla kul att följa dig, även om slutet just den här gången kanske inte var så himla kul för dig.

    • Jag är ändå så himla nöjd nu i efterhand. Det blev ändå bra trots allt. Kul att du roades Lotta :D

      • Small, average, and huge businesses can choose to hire, lease, or perhaps purchase the phone programs all together, or perhaps indicate your specific options they need to add or perhaps personalize.

  18. minna

    Shit! vad duktig du var!
    Vilken inställning! Med den inställningen kommer man långt ser jag!
    Du är grym!

    • Tack Minna, och ja, jag hoppas det :D :D

  19. Marika (Alex triathlonkompis)

    Mirre, vilken brud du är! Jag är så otroligt impad att jag inte har ord. Det finns inga ord för detta. Det är så grymt och så fint! Du är löpning i sin finaste form liksom. Att läsa ditt bloggande ger tusan löpglädje ända ner i tårna nu på en gång rätt upp och ner…

    • Marika jag vet inte vad jag ska säga. När jag såg den här kommentaren igår blev jag alldeles lycklig! Helt paff och fantastiskt glad. Ringde Alex direkt och berättade att han hade en grym triathlonkompis :)

      Stort tack, verkligen :D

  20. Putchi

    Underbart!! Och tack för inspirationen, Lidingö Ultra kanske inte är så långt i alla fall.

  21. Lukas Johansson

    Ni är helt otroliga båda två. Grattis till presentationen!

  22. Pernilla

    Helt otrolig. Denna läsning ger mig så mycket go att jag bara vill springa. Jag vill också. Jag vill jag vill jag vill. Tack =)

  23. Awsome site! I am loving it!! Will come back again. I am taking your feeds also.

  24. Yogurt Zone Happy Yogurtzone

  25. Witness the Genius of Songwriting

  26. sarenza Powered by Discuz

  27. Listen to the sound of Image

  28. Pak Lajpall Surgical Corporation Health Fitness B2B.it Business to Business Italia Italy Business Social Network

  29. 487643696767ISBNEAN8EAN13 of UPC bar code database

  30. Flames The Love Conspiracy Inc. Clothing Bandung

  31. Strategy Spell Particles Fog of War Trick League of Legends News Updates League of Legends News Updates

  32. leonardipjones

  33. a hrefhttpwww.kie.ac.rwAcademicsa Kigali Institute of Education

  34. Solebox x Saucony Shadow 5000 The Lucanid stoneforest.ru

  35. ProjectDefinition Kevstarr Blog Archive 106 of 366 Chriss IS250

  36. ToysRUs Miles de juguetes al 50 de descuento … la letra pequea

  37. worldwide hotels in one click New low solo fares for Crystal fall European voyages

  38. the place Tom Welling was born in. Have you ever wondered why

  39. DustWatch Australia Dust storm maps 23 October 2002

  40. fje8.com fje8.com R

  41. Mulher empreendedora Equilbrio entre a vida pessoal e profissional

  42. NTL NEWS Publication Chemistry An Asian Journal 7, 684 2012

  43. Lyon Radio Actualit Clip Indochine Lettre ouverte de Xavier Dolan Franoise Laborde du CSA

  44. CoolAge College Life On The Go CoolAge

  45. Web Based Mapping GIS

  46. Prof. Helmut Hahn becomes an Honorary Member of the RYDL League of Young Doctors

  47. Saving Funds By means of Promotional codes Bitcoin Basics

  48. Tongan song lyrics and performance Masilamea Press Blog.

  49. BYW Hero Mayowa Adebajo A Thousand Words

  50. Blog Archive Evangelho segundo S. Joo 6,2229.

  51. Torrijas de Miel

  52. Blog MELi . Just Do It . Blog Archive 111 PBD Kelas P5 M1

  53. libanoil.comはHIDフォグやバルブの通贩ウェブサイトです。 纯正交换用からhidキットまで豊富な品そろった。保证やテクニカルサポート等アフター サービスもサポートする。全国送料无料で、3年保证ですからごHIDフォグキット安心ください!hidキット|HIDフォグ|HIDフォグキット|HIDバルブ|hid 通販 HIDバイク http://www.saubhaya.com

  54. FreeBoard Deciding On Rapid Secrets Of roller bearing

  55. Dinosaur Exhibition Idrawalot Gallery By Karl Addison

  56. I’m really enjoying the theme/design of your site.

  57. ray ban outlet http://www.menssunglasses2012.com tiffany outlet http://www.phumphay.com/Ray Ban wayfarer http://www.dentalkeralatourism.comray ban uk http://www.theirishtutor.com ray ban uk http://www.ekorosk.com ray ban uk http://www.thatcherpharm.com http://www.fordjustdriveone.com ray ban uk http://www.egcathletics.com ray ban http://www.duellingtampons.com/raybanoutlet/ ray ban http://www.duellingtampons.com/cheapraybans/ ray ban uk http://www.kfsmtv.org/raybanuk/ ray ban http://www.kfsmtv.org/rayban/ ray ban sunglasses http://www.kfsmtv.org/raybansunglasses/ ray ban wayfarer http://www.kfsmtv.org/wayfarer/ fake ray ban edesignersunglassesuk.com ray ban uk http://www.abbamania.co.uk/raybanwayfarer.php http://www.bloggingfromthemarches.co.uk/rayban.php ray ban uk http://www.breanishtweed.co.uk/rayban.php cheap oakleys http://www.thuillart.com/oakleys.php oakley sunglasses http://www.silverstonerally.co.uk/oakley.php ray ban wayfarer http://nearlylegal.co.uk/blog/rayban.php Carrera Sunglasses http://www.btnw.org.uk/Carrera.phptiffany outlet http://www.arrancoast.com/tiffany.phpkaren millen outlet http://afrinspire.org.uk/karenmillen.phpfake ray ban http://www.dowfoldhouse.com/wayfarer.php ray ban outlet http://www.laganwatersports.com/rayban.php http://eaglobals.com/oakleys.php karen millen ray ban outletgucci outlet online ray ban aviators fake ray bans ukfake ray bans fake ray bansray ban outlet ray ban outlet http://www.h2-nrg.co.uk/rayban.php ray ban ukkaren millen karen millenray ban outlet http://www.menssunglasses2012.comray ban uk ray ban uktiffany outlet http://www.duellingtampons.com/tiffanyoutlet/supra shoes http://www.duellingtampons.com/suprashoes/ ray ban http://www.alshihada.com/ ray ban uk ray ban ukray ban sunglasses http://www.fordjustdriveone.com/ http://www.me-talent.co.uk ray ban http://www.bloggingfromthemarches.co.uk/rayban.php

  58. Hotel Virginia

  59. Orange…Milk..5.00Juice..3.00

  60. Cierran un museo en China que exhiba 40.000 objetos de quincalla como si fueran arte

  61. Forex Trading Signals 6192013 538 Neo Inwest Ltd

  62. Fames est Pellentesque malesuada non dolor eget mattis

  63. Want to win a Sportage Series II or the All New Rondo

  64. Planet Edelweiss Gallery 27.08.2006 MallorcaParty dsc03325

  65. NollywoodonCable Films NOLLYWOOD ACCESS

  66. Receiver Mike Williams sets with Jon Kitna

  67. GolfPros.info How to Golf Learn to Paint Scoring Masterpieces

  68. The Novice Generation D Computers

  69. how m cheap ghd straighteners uch butter they gave him Online Gambling Stories

  70. CMENAS State Department Fulbright Information Sessions University of Michigan

  71. tykolky SMC JUMBO 720 R v akci. Word.Bluestudio.cz V PR web

  72. Gophers Hockey Jersey 3373 Bitcoin Basics

  73. Qu flores regalar a un chico Sedcele Formula Mujer

  74. 658154436132ISBNEAN8EAN13 of UPC bar code database

  75. cheap nfl jerseys tested they are going to would want to take over last stitchin Discuz Board Powered by Discuz

  76. Pod2g bergibt den A4Jailbreak dem Chronic DevTeam, um sich auf A5Gerte zu fokussieren Apfelzone

  77. Happy birthday gigiuf60duf498uf389uf381 GinaBritBrit

  78. Pocket Friendly Fashion Remy Hair Extensions for Women of Different Nationalities

  79. notice 24 SEO

  80. ray ban outlet http://www.menssunglasses2012.com tiffany outlet http://www.phumphay.com/Ray Ban wayfarer http://www.dentalkeralatourism.comray ban uk http://www.theirishtutor.com ray ban uk http://www.ekorosk.com ray ban uk http://www.thatcherpharm.com http://www.fordjustdriveone.com ray ban uk http://www.egcathletics.com ray ban http://www.duellingtampons.com/raybanoutlet/ ray ban http://www.duellingtampons.com/cheapraybans/ ray ban uk http://www.kfsmtv.org/raybanuk/ ray ban http://www.kfsmtv.org/rayban/ ray ban sunglasses http://www.kfsmtv.org/raybansunglasses/ ray ban wayfarer http://www.kfsmtv.org/wayfarer/ fake ray ban edesignersunglassesuk.com ray ban uk http://www.abbamania.co.uk/raybanwayfarer.php http://www.bloggingfromthemarches.co.uk/rayban.php ray ban uk http://www.breanishtweed.co.uk/rayban.php cheap oakleys http://www.thuillart.com/oakleys.php oakley sunglasses http://www.silverstonerally.co.uk/oakley.php ray ban wayfarer http://nearlylegal.co.uk/blog/rayban.php Carrera Sunglasses http://www.btnw.org.uk/Carrera.phptiffany outlet http://www.arrancoast.com/tiffany.phpkaren millen outlet http://afrinspire.org.uk/karenmillen.phpfake ray ban http://www.dowfoldhouse.com/wayfarer.php ray ban outlet http://www.laganwatersports.com/rayban.php http://eaglobals.com/oakleys.php karen millen ray ban outletgucci outlet online ray ban aviators fake ray bans ukfake ray bans fake ray bansray ban outlet ray ban outlet http://www.h2-nrg.co.uk/rayban.php ray ban ukkaren millen karen millenray ban outlet http://www.menssunglasses2012.comray ban uk ray ban uktiffany outlet http://www.duellingtampons.com/tiffanyoutlet/supra shoes http://www.duellingtampons.com/suprashoes/ ray ban http://www.alshihada.com/ ray ban uk ray ban ukray ban sunglasses http://www.fordjustdriveone.com/ http://www.me-talent.co.uk

  81. CoolAge College Life On The Go CoolAge

  82. Image Gallery Cabinetry AHIC

  83. Bienvenue Humains Disneyland Intro Arnaud des Pallires Mon premier weblogue

  84. Roy Hodgson May Be Fired in Two Weeks Liverpool Tickets

  85. Scrapperettes defeat Lady Wolves The Nashville Leader

  86. wooyounghome Jang Wooyoungs Thailand Fansite Level Cheek

  87. Indiana Jones 4 ist Scheisse bitstube

  88. Aulas gratuitas de esportes radicais na Rocinha Portal Viva Rocinha

  89. HP ayuda a las empresas a mitigar los riesgos de las ciberamenzas

  90. hockey jersey All natural meats pretty much be very Longchamp Ce Pliage wanting Discuz Board Powered by Discuz

  91. rusty hearts power level always has by far the most nice and cozy rusty hearts power level

  92. Pedra Fundamental do futuro Centro de Convenes Quadrangular lanada em Serra Negra

  93. 5th Circuit Holds Cell Phone Data Not Protected by SCA Internet Law Commentary

  94. Door frame PVC set 100

  95. Inkdelible Tattoo Tattoos Black grey by Fran

  96. atelierimage bbs

  97. Air Retro Jordans Pada Ruang Konsultasi Nias Community

  98. komment Moziblog Kamaszpanasz

  99. CONSELHO DE DESENVOLVIMENTO RURAL DE CORBLIA

  100. Poze Porno Poze Funduri reclamaisteata

  101. 5 DE FEBRERO 138 ANIVERSARIO

  102. ray ban outlet http://www.menssunglasses2012.com tiffany outlet http://www.phumphay.com/Ray Ban wayfarer http://www.dentalkeralatourism.comray ban uk http://www.theirishtutor.com ray ban uk http://www.ekorosk.com ray ban uk http://www.thatcherpharm.com http://www.fordjustdriveone.com ray ban uk http://www.egcathletics.com ray ban http://www.duellingtampons.com/raybanoutlet/ ray ban http://www.duellingtampons.com/cheapraybans/ ray ban uk http://www.kfsmtv.org/raybanuk/ ray ban http://www.kfsmtv.org/rayban/ ray ban sunglasses http://www.kfsmtv.org/raybansunglasses/ ray ban wayfarer http://www.kfsmtv.org/wayfarer/ fake ray ban edesignersunglassesuk.com ray ban uk http://www.abbamania.co.uk/raybanwayfarer.php http://www.bloggingfromthemarches.co.uk/rayban.php ray ban uk http://www.breanishtweed.co.uk/rayban.php cheap oakleys http://www.thuillart.com/oakleys.php oakley sunglasses http://www.silverstonerally.co.uk/oakley.php ray ban wayfarer http://nearlylegal.co.uk/blog/rayban.php Carrera Sunglasses http://www.btnw.org.uk/Carrera.phptiffany outlet http://www.arrancoast.com/tiffany.phpkaren millen outlet http://afrinspire.org.uk/karenmillen.phpfake ray ban http://www.dowfoldhouse.com/wayfarer.php ray ban outlet http://www.laganwatersports.com/rayban.php http://eaglobals.com/oakleys.php karen millen ray ban outletgucci outlet online ray ban aviators fake ray bans ukfake ray bans fake ray bansray ban outlet ray ban outlet http://www.h2-nrg.co.uk/rayban.php ray ban ukkaren millen karen millenray ban outlet http://www.menssunglasses2012.comray ban uk ray ban uktiffany outlet http://www.duellingtampons.com/tiffanyoutlet/supra shoes http://www.duellingtampons.com/suprashoes/ ray ban http://www.alshihada.com/ ray ban uk ray ban ukray ban sunglasses http://www.fordjustdriveone.com/ http://www.me-talent.co.uk ray ban uk http://www.bloggingfromthemarches.co.uk/rayban.php

  103. Shadows of the urban landscape

  104. Pumpkin curry with chickpeas

  105. GeoTorrents.com Welcome to GeoTorrents.com Game Zone

  106. SEO Company Search Engine Optimization Company SEO Services Google Gets Into the Cell Biz

  107. Obtain Or Lease What Is Best For Your Walk Away Home Buyers

  108. Lesta Travel Egestas neque congue

  109. The new ultrathin, UX Series ultraportable from ASUS

  110. Geschenkgutscheine fr Weihnachten DKVETVITAL.de

  111. MapleStory Aran Skills Skill Build Credit to Ayumilove MapleLover Blog

  112. Bell Brook Music The Mad Katter

  113. Minibar.hr A Video Will Only Show on Overview

  114. Content Demo 1.3.5 teekah.com

  115. Injapan Menu Scallop Hibachi … 22.99

  116. At dele troen p plejehjem, hospitalet og gaden

  117. Academy for Professional Excellence Kolkata Gallery Listing CoolAge

  118. aging rebel jr zyskm zlata VIVI Powered by Discuz

  119. Lucky 13 Know When to Hold em, Know When to Fold em Dozer Strength

  120. Reconocimiento

  121. CPL Photo 2013 IWUCA in

  122. Atlanta International Fashion Week 2013 The Weekend Recipe

  123. Christoph Atabekian Mon premier weblogue

  124. Emerald Club Property Investment Consultants Gurgaon Noida Delhi

  125. WebPac2.0 , One afternoon, , One afternoon

  126. Idols just keep on rockin like a freak

  127. 101754998547ISBNEAN8EAN13 of UPC bar code database

  128. Image Gallery NY Eve at 1001 Nights 062

  129. Resenha leo de Argan Ultra Nutress

  130. While cookies are basically used by websites to keep track of your usage on the site, hackers ccan also use cookies for other devious purposes, which can allow them to gather certain
    iinformation about your computer in addition to its security settings for later exploitation.
    The places that chzrge a fee control access by some combination of passwords being issued to users
    along with a timer device of some kind;.
    Protect all your web surfing activitiees with a VPN, which
    secures your connection not only at home but in public (wired and wireless).

    Note: For a treasure trove of great news articles which will inspire you
    to make a difference, click here. You can further cofirm your suspicions by logging in to your router’s administrative console.

Comments are closed.