Musiklistan – ”The shit!!”

Okej. "The shit" betyder alltså att detta är musiklistan, THE musiklista, the shit. Den enda som du behöver – någonsin!

Alltså i alla fall om du heter Miranda Kvist och pallar med att 22 låtar går om och om igen i din skalle under ett helt år.

Jag har sprungit otroligt långt iår och jag har ALDRIG ändrat min musiklista under året. Jag knåpade ihop den i februari 2010. 22 låtar allt som allt. Om och om igen. Under Duracell VS Ironman lyssnade jag på mina 22 låtar under 10h30min i sträck.

Förstår knappt själv hur jag står ut, men jag går igång på dessa låtar fortfarande. Så mycket GLÄDJE som är sammankopplade med dessa.. det är helt otroligt! Lycka när en speciell låt kommer, motivation när en annan kommer. En låt påminner mig ständigt om Milano Marathon och den endorfinboosten, en annan låt påminner mig ständigt om hur det var att springa 30km igen efter 3 år – den rullade nonstop i min skalle under 3h den dagen.

Motivationsboostare a’la Miranda.

Här har ni det. THE SHIT.

Vet ni vad jag ska göra nu? Jag ska SPRIIIINGA.

Semesterdag nummer 2. Möta upp två hemliga gäster och springa lite. Hur långt? VEM VET?!

PS: Lägg gärna in musiktips i kommentarerna för alla som inte pallar endast 22 låtar. Så får vi en liten samlingsbas av låtar :)

22 Comments

 1. M

  Jag skulle nog ha svårt att palla 22 låtar. Även om jag kan återkomma till vissa om och om igen så vill jag nog ha mera variaton.
  pink – Just like a pill (speciellt bra mot slutet då hon sjunger run just as fast as you can to the middle of nowhere)
  Katy perry ft. Timbaland – If we ever meet again
  originalet av Summer of 69 med bryan Adams
  Black Eyed Peas – Pump it up, The Beat

  Där var ju några iaf, flera finns säkert men dem kommer jag inte på nu.

 2. Electric med LeilaK är min bästa pepp-låt, då kan jag springa fort och långt!

 3. Johanna

  Cascada- Pyromania,
  Britney Spears- 3,
  Madcon- Glow,
  Ola- All over the world.

  Inga hårdrockslåtar precis, men riktigt bra att springa till- tycker jag i alla fall. Jag har bara en fråga: Vart har du fått tag i låtar med Dream Dance?

 4. Waka Waka (this time for Africa) med Shakira är världens bästa träningslåt!!!

 5. Ingrid

  Hummingbird Heartbeat med Katy Perry och Cheers (Drink to that) med Rihanna ligger högt på min lista just nu. Även Always med Erasure.

 6. Madcon’s Glow, Mike Nero – music reload tycker jag är toppen att springa till, men sjukt dåliga annars… mysko detta!. Men 22 låtar på ett år, det är helt stört lite

 7. L

  Rush-Sied van Riel får mig alltid att orka det där lilla extra :)

 8. Ida

  Här har du några av mina favoriter! :)

  Pick me up(Richard Vission remix) – Emilia de Poret
  Cobrastyle – Robyn
  Alex on the spot – will.i.am
  Hate to say I told you so – The Hives
  If I ever feel better – Phoenix
  Love Game(Chew Fu Ghettohouse Fix)

 9. You lost me, buddy. I mean, I suppose I get what youre saying. I realize what you are saying, but you just appear to have forgotten that you can find some other persons in the world who view this issue for what it truly is and may possibly not agree with you. You may possibly be turning away a lot of folks who may have been fans of your website.

 10. I enjoy runescape gold I have only two new match on a yearly basis. The actual Bailey’s tend to be cool and good. I personally thinking about possessing my friend manboobs this holiday season.

 11. of course like your web-site but you need to test the spelling on several of your posts. Several of them are rife with spelling problems and I to find it very troublesome to tell the truth on the other hand I will certainly come again again.

 12. Become a Male Fashion Model

 13. Why Do I Need a Colonoscopy Gyno Groupie

Comments are closed.