Dag 1: Fantastisk första femma!

Hejsan allihopa! På hotellrummet efter en FANTASTISK dag. Solsken, spring i benen och GOD stämning!

För det första så måste jag nämna att jag skriver detta på Rune Larssons dator ;) Kommer nog springa längetre bara av det framöver?

Hursom. Hur gick det idag då? Jo mina ord kan knappast beskriva hur vackert det har varit, men jag ska väl försöka. Till hjälp har jag en hel del bilder också (som för örvigt tog en halvtimma att ladda upp, snart kommer Rune tro att jag har snott hans dator för evigt.. ;)

Morgonen startades i gulliga Pedralva, vi tog bussen hela vägen ut till Ytterlighetens ytterlighet, nämligen Ponte de Sant Vicente, starten på vår resa! Så vi lämnade Slow Village Hotell och började röra på oss !

 

Otroligt vackert var det ute på piren och stämningenvar god, alla var LADDADE! Änligen skulle vi få springa :) Jag som dragits med en förkylning och inye kunnat spinga på ett tag var lite osäker, men det hade jag inte behövt vara – benen hade inte glömt bort löpningen!

GRUPPEN: som bestod av det mesta, men främst läkare. Vad är oddsen att 4 av 20st löpare är läkare? I och för sig trevligt säkert på något vis. Man vet att man kan bli opererad på plats om det skulle behövas ;)

Efter em natt i Pedralva hade vi haft chansen att lära känna varandra redan, och det kändes som en toppengrupp – så kul vi skulle ha!

Spänstiga Rune !

Vi mötte diverse hinder på vägen…

Men vihade inte mycket problem, utan vi hade skoj. Njöt gjorde vi också, och åt! Vila är viktigt när man spinger såhär länge i värmen, speciellt med kommande dagar. Jag fick i mig en hel del mat på våra olika stopp i villa di Bismo och andra må pittoresk byar. Små byar jag aldri hade besökt om det inte vore för denna resa, fantastiskt! Så mnycket vacert ögongodis som den Portugisiska landsbygden har bjudit på,otroligt!

Uppe högt upp på toppar var vi också och såg vattnet. Fantastiskt! Hur många gånger fr jag använda order fantastiskt??!Fatastiskt var det  alla fall! Speciellt med tanke på att en dum förkylning höll på att ställa til det fr mig.  Så tacksam jag var för attfå var med och dela detta med gänger, STOOORT LEEENDE!

Kom igång på riktigt efter 30km när benen bara pendlade på och jag var lycklig i själen. Efter 40km var känslan ännu bättre. Det blir liksom inte bättre än såhär. Löpning is the shit…

 

Ibland fick vi slita lite för att ta oss upp, men belöningen var värd det! Se bara utsikten..!

Sammanlagt ca 48km avklarade framme i Lagos och ett litet gäng (jag inkluderad) rundade upp till 50km jämnt. Det är lätt att vara kaxig första dagen ;)

Kroppen känns stark och sinnet glatt! Jag LÄNGTAR efter morgondagens 45km!!

 

Inte mycket text men bilderna får säga desto mer!!

Ha det gott!!

47 Comments

 1. Härligt att starta upp dagen här hemma i Sverige med att klicka in på mirandasminut och mötas av bilder från ett soligt Portugal. :) & skönt att du återhämtat dig från förkylningen!

 2. Åh, det låter ju helt underbart! Hoppas resten av veckan blir lika bra!

 3. Det ser underbart ut! Och du får använda ordet fantastiskt precis så många du vill – det verkar ju dessutom stämma! :-) Härligt att förkylningen gav med sig!

 4. Jag är sjukt avis!!! Här snöar det massor nu… skulle lätt byta det mot ett soligt Portugal.

 5. Verkar FANTASTISKT underbart! Jag blir löjligt avundsjuk. Bara att få springa med Rune är ju enormt stort :)

 6. What a great event Ive got a perfect costume in mind if I win tickets!

 7. This weblog seems to recieve a large ammount of visitors. How do you get traffic to it? It offers a nice unique spin on things. I guess having something real or substantial to give info on is the most important factor.

 8. What an awesome list, worth reading your imput for each and every song. I enjoyed it!Thanx.

 9. On Thursday, they utilized liquid goblet in the hope of plugging breaks in a seeping concrete pit

 10. I just signed up for your newsletter and will definitely come back for more. Feel free to do the same for my blog when you get a chance!

 11. 1 i luv nick alot i am a real fan i dont care was people think after they read this i do not care bout that DUMB kiss it is just a kiss do not hate on my gurl miley i luv her she is the best i look up 2 her i really luv this movie so that is all 4 now..darian was here and i am out ..and god luvs uuuuuu !!!!!!!!!!

 12. I used to be very pleased to find this net-site.I needed to thanks to your time for this glorious learn!! I positively having fun with every little bit of it and I’ve you bookmarked to check out new stuff you weblog post.

 13. Thanks for putting up this article. I’m unquestionably frustrated with struggling to search out relevant and rational commentary on this matter. Everybody now goes to the very far extremes to either drive home their viewpoint that either: everyone else in the planet is wrong, or two that everyone but them does not really understand the situation. Many thanks for your concise, pertinent insight.

 14. Hey! I know this is kinda off topic nevertheless I’d figured I’d ask. Would you be interested in exchanging links or maybe guest writing a blog article or vice-versa? My site goes over a lot of the same subjects as yours and I feel we could greatly benefit from each other. If you’re interested feel free to send me an email. I look forward to hearing from you! Awesome blog by the way!

 15. Irrrve never ordered all these nevertheless but his mom let me loan hers they usually fit totally.I had always required runescape and yet by no means have got to purchasing all of them as every body experienced all of them,fortunately by 50 percent period with some luck I’ll get my favorite to begin with set of two with navy,while it get’s seriously distinctive found in New york city I do believe you’re ready get them!:In

 16. Appreciating the time and energy you put into your website and detailed information you present. It’s nice to come across a blog every once in a while that isn’t the same old rehashed information. Great read! I’ve saved your site and I’m adding your RSS feeds to my Google account.

 17. SiamZa.Com w 27 Cm

 18. Topless Fashion

 19. Spring Fest 2013 A Glimpse Gallery Springfest IIT KGP kharagpur CoolAge

 20. ….Government of South Sudan Ministry of Higher Education….

 21. CGIWrap Error Real UID could not be changed

 22. Lomi Lomi Nui Die Hawaiiansiche Tempelmassage

 23. Banner Madrigall DJ Sonido

 24. Exteriores

 25. Galeria Salonu Justyna Salon Justyna Foto By Emil Sobczak DSC0147

 26. 2011 December 16 ARCH OF THE WORLD

 27. St James Park Apartment Asma

 28. BarfiIs it sweet enough for Oscars TOP 3 CoolAge

 29. How to find a SEO Clients from US Europe Joomla Templates

Comments are closed.