Fredagsmara?!

Flexade ut från jobbet halv fyra och såg den vackra solen. Äntligen springa!

Dock kändes benen galet sega och trötta när jag väl drog igång, fastän jag inte sprungit sedan i söndags? Vaderna var spända och hårda. Kändes jobbiga. Sprang på och försökte att inte låta negativa tankar ta över mig.

Jag har lärt mig att jag nuförtiden är lite segstartad efter vilodagar. Seg, trött och med lite motstånd ibland. Haha knäppt egentligen, det är ju efter vila man vill vara som piggast! Hursom, efter ca 7km så släppte det och det kändes toppen. Benen pendlade på. Äntligen!

Vid 11km var jag hemma i Sumpan. Dumpade ryggan och plockade camelbacken. Tog en energikaka. Mötte upp Mathias, en löparvän jag lärt känna via Thomas. Dags för långlöp!

Vi tog oss via ett mycket vackert Sundbyberg till Karlberg, passerade centralen och alla dess folk och styrde kosan mot Skeppsholmen. Ungefär här så gick solen ner. Himmelskt.

Det kändes vår under kvällen. Ljummet och lugnt. Jag och Mathias snackade allt mellan himmel och jord. Jag vurpade också lite livsfarligt på Kastellholmen (dumma kastellholmen) men lät rumpedumpen rädda mig.

Sedan vidare längst med Skeppsbron och passerade Slussen och tog oss ann Södra Mälarstrand. Benen pendlade på. Mathias var pigg som tusan och jag försökte hålla hans tempo. Benen gnetade inte alls utan sprang på alldeles smidigt. Toppen!

Sedan över Västerbron och därefter Tranebergsbron, snabb paus på macken för pucko-paus och Ulvsundavägen hela vägen hem till Sumpan. Utan någon större paus eller så mycket energi in. 35km. Smäck.

Eller….?

Hade känt mig riktigt pigg sista kilometrarna och suget började komma.. baaaara 7km till marathon.

Hmm…

Ska jag…

Hmmm….

Mathias hoppade av och jag styrde kosan mot Solna Centrum. Njöt av steget. Slappnade av.

Försvann i min egen lilla värld.

Skrattade lite åt mig själv. Marathon. En enkel fredag. Vad fan. ? Haha..

Myste och funderade på livet.

Lugnt ute på gatorna i mörkret.

Allt var så fint. Fascinerades över löpningen och det mesta.

Älskar verkligen löpning.

Vid 39km kom lite energitapp men så sa låten i lurarna ”In your head” och jag insåg att jag inte alls var trött ;) Nää man har bra mycket mer energi än vad man tror!

Så innan jag visste ordet av så var jag där. Hemma. I mål.

42,2km senare. 4h7min sedan jag lämnade jobbet.

YESS JÄVLAR SÅ BRA!

18 Comments

 1. C

  Sprang ni på Ulvsundavägen vid 19.15 tyckte jag såg er efter mitt besök på XXL…

 2. Fett bra och vilken tid också efter en hel jobbarvecka!

 3. Jag är faktiskt lite avundsjuk att jag inte kunde hänga på, men då hade jag nog inte suttit här och laddat för spinning nu :-) Men söndagsmaran hänger jag med på…

 4. Bam

  FASEN vad nice! Har börjat springa igen efter 1.5 års uppehåll pga sjukdom och smärta men så underbart det är att vara igång igen! Har inte sprungit så långt ännu, och inte heller haft så bra tider, men det kommer. Just nu är det bara skönt att vara igång. OCH MARATHON liksom. !!!! SKITBRA. Det är mitt mål nästa sommar. :D

 5. One man, one vote is a marxist creation that was designed to do exactly what it has done: destroy property rights and give to those folks without income or assets political/taxing power over the property of everyone else. In his book, A world Without Jews, Marx said that when the unpropertied could vote/legislate, they controlled the property and that then there would be no private property and I read that just like he did: no liberty, either. Can any of us say this plan hasnt worked? Its the entitlement mindset. Look at Greece. Look at the rest of Europe. How many people in this country today scream at the first hint that some of my property, my income, might be denied them by some evil Conservative?

 6. I really like your blog.. very nice colors & theme. Did you make this website yourself or did you hire someone to do it for you? Plz respond as I’m looking to create my own blog and would like to know where u got this from. thank you

 7. Good web site! I really love how it is simple on my eyes and the data are well written. I’m wondering how I could be notified whenever a new post has been made. I have subscribed to your RSS which must do the trick! Have a nice day!

 8. 0-magnitude earthquake spawned the creation of a massive tsunami which inundated the actual complex

 9. Hi, I can’t understand how to add your site in my rss reader. Can you Help me, please.

 10. F*ckin’ awesome things here. I’m very glad to peer your post. Thank you so much and i’m taking a look forward to touch you. Will you please drop me a mail?

 11. I observe there is a lot of spam on this website. Do you want aid cleaning them up? I can help among courses!

 12. I like this site very much, Its a rattling nice spot to read and obtain information.

 13. Profit our runescape used just for normal daily take advantage of. Properly only once it happens to be specialer in the garden. This is usually our 1st set and I love these products! They are really precisely what I was expecting. They’re a tiny close first but when one carry these this comfortable to wear. So they developed the back of my best foot type african american. And yet all in all they might be good!

 14. Hello There. I found your blog using msn. This is a very well written article. I’ll be sure to bookmark it and return to read more of your useful information. Thanks for the post. I’ll definitely comeback.

 15. But wanna remark on few general things, The website style and design is perfect, the content material is rattling superb. “Good judgment comes from experience, and experience comes from bad judgment.” by Barry LePatner.

Comments are closed.